8.8
177 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Brink en Campman vloerkleed

Sorteer op:

Brink en Campman vloerkleed kopen?

Brink en Campman fabriceert al meer dan 100 jaar vloerkleden en tot op de dag van vandaag wordt een deel van de collectie in Nederland ontworpen en geweven. Het geheim achter het succes van Brink en Campman is de kennis van weeftechnieken en het spinnen van zelf ontwikkelde garens. Deze eigenschappen komen bijvoorbeeld prachtig tot uiting in het vloerkleed Rocks. Het ontwerpteam van Brink en Campman reist de hele wereld over, en dat is een belangrijke inspiratiebron voor de vloerkleden. Het ontwerpteam kijkt daarnaast zorgvuldig naar de trends in de woonwereld.

Handgemaakte vloerkleden

Met vaste partners in Nepal wordt de Tibetaanse knooptechniek gebruikt om de handknoop collectie samen te stellen. Het Nederlandse designteam van Brink en Campman koppelt deze traditionele techniek aan haar moderne en tijdloze dessins in vloerkleden. Dit resulteert ten eerste in een rijke collectie vloerkleden en ten tweede in maten die geen grenzen kennen.

Voor Brink en Campman vloerkleden worden mengingen van de beste Nieuw-Zeelandse en Tibetaanse wol, die in de meeste gevallen handgesponnen is, gebruikt. Naast de samenwerking met partners in Nepal werkt Brink en Campman ook samen met partners in India. In India werkt Brink en Campman ook met vaste partners, die karpetten met de hand tuften. Ook in India worden uitsluitend vloerkleden gemaakt die ontworpen zijn door het gerenommeerde merk. Uiteraard wordt ieder Brink en Campman vloerkleed zorgvuldig gecontroleerd. Brink en Campman verafschuwt kinderarbeid en controleert hier grondig op. Ook is Brink en Campman betrokken bij studieprojecten voor jonge kinderen in deze landen.