Voor stylisten

De mooiste vloerkleden voor jouw projecten

Als professioneel interieurstylist zoek je voor elk project de mooiste spullen en materialen die passen bij de stijl en de vraag van je klant. Ben je op zoek naar het perfecte vloerkleed voor jouw project? In een specifieke vorm, dessin of afmeting? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van klassiek en modern tot vintage of bohemian. En van groot tot klein. Bij Vloerkledenwinkel vind je geheid het kleed waar je enthousiast van wordt! 

Kom erbij en profiteer van onze voordelen

Als je met ons samenwerkt heb je vanzelfsprekend toegang tot ons grote assortiment vloerkleden. Bovendien profiteer je van voordelen, zoals (gratis) producttrainingen en workshops. Speciaal voor interieurstylisten organiseren we namelijk regelmatig bijeenkomsten waarin we je alles vertellen over vloerkleden. Zo kom jij weer goed beslagen ten ijs als je jouw klanten interieuradvies geeft. Naast kennis en toegang tot ons netwerk, bieden wij stylisten tevens inkoopvoordelen, commissie en gratis stalen. Veel stylisten gingen jou voor en zijn aangesloten bij Vloerkledenwinkel.

Vloerkledenwinkel is gold partner van BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten.

BNS Crisp Vloerkledenwinkel

Wil je met ons samenwerken?

Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op met onze collega om een afspraak in te plannen:


Tel: +31 (0)35 303 00 09
E-mail: advies@vloerkledenwinkel.nl