Advies van onze experts? Advies bij keuze vloerkleed? Laat je gratis adviseren door onze stylisten ›

   Stalenservice

   Gratis stalen lenen uit ons grote assortiment vloerkleden

   Je bent op zoek naar het perfect kleed voor jouw woonruimte of kantoor. Misschien heb je al een kleed op het oog. Maar voordat je het koopt wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat de kleur en het materiaal bij je interieur passen. Dat begrijpen wij. Daarom kun je bij ons stalen lenen. Een staal is een stukje stof dat als voorbeeld dient van het kleed.

   Zo werkt de Stalenservice

   • Geef aan ons door welke stalen je wilt lenen. Dit kun je doen via de webshop door een staal te bestellen op een productpagina van een vloerkleed. Je kunt maximaal drie stalen lenen. 
   • Je mag de stalen 14 dagen lenen. Zo kun je op je gemak bekijken of het vloerkleed echt bij je interieur past.
   • Na 14 dagen stuur je de stalen weer aan ons terug. Hiervoor gebruik je de gratis retoursticker met antwoordnummer die je van ons krijgt. 

   Let op: indien we de stalen niet binnen 14 dagen retour ontvangen, zijn we genoodzaakt om 25 euro per staal in rekening te brengen.

   Kunnen we je helpen?

   Meer weten over de Stalenservice of heb je andere vragen? We geven je graag advies en kunnen je alles vertellen over vloerkleden. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.