Retourneren en ruilen

   Het kan natuurlijk voorkomen dat een besteld product niet naar wens is en je het product wilt ruilen of retourneren. Bij ons kun je een product 30 dagen na aankoop ruilen of gratis retour sturen. De wettelijke retourtermijn is 14 dagen, maar bij Vloerkledenwinkel krijg je dus twee weken extra tijd om te beslissen. Vanzelfsprekend dient het product - bij zowel een omruiling als bij een retour - in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Bekijk hier alle retourvoorwaarden.

   Hoe werkt het 

   Indien je een product wilt retourneren of ruilen, dien je hiervoor een aanvraag in te dienen via ons retourportal. Wij beoordelen alle retouraanvragen persoonlijk en bepalen of een product retour mag worden gestuurd. Na aanvraag, ontvang je uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons. 

   Er zijn 2 opties:
   • Je product gratis retourneren in onze winkels in Hilversum of woonwarenhuis Nijhof (Baarn)
   • Je product gratis retourneren via een pakketdienst. Je kleed wordt dan opgehaald bij je thuis. Na goedkeuring van de retouraanvraag, wordt een retourafspraak gepland voor het ophalen van het product.

   Stappenplan artikel retour sturen

   1. Verstuur je retouraanvraag in het retourportal (zie onderstaand)
   2. Doorloop alle stappen
   3. Plak het retourlabel of retourformulier op het pakket. Pak het pakket goed in (gebruik hiervoor de originele verpakking) en geef het af in onze winkel of aan de pakketdienst (DPD, Redjepakketje of onze eigen bezorgdienst)
   4. Via de mail houden we je op de hoogte van de status van je retour
   5. We betalen uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag aan je terug nadat wij het geretourneerde product hebben ontvangen.

   Retourportal - verstuur je retouraanvraag

   Start je retouraanvraag door te klikken op onderstaande button. 

    Retourvoorwaarden

   • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te herroepen (herroepingsrecht). Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je dit formulier invullen en deze terug sturen of je bestelling retourneren. Het gebruik van het herroepingsformulier is niet verplicht. 
   • Je krijgt van Vloerkledenwinkel meer tijd dan de wettelijke termijn van 14 dagen en mag een vloerkleed binnen 30 dagen na aflevering gratis ruilen of retourneren.
   • Producten die zijn gebruikt of zijn beschadigd kun je niet ruilen voor een ander kleed of geld. 
   • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt, zoals maatwerk vloerkleden, kun je niet retourneren.
   • Zorg ervoor dat het vloerkleed dat je terugstuurt goed wordt verpakt in de originele verpakking. Is het product beschadigd of niet compleet? Dan kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Als het kleed niet meer verkoopbaar is, krijg je geen geld terug.

   Ruilen

   Wil je een kleed ruilen? Onze adviseurs en stylisten helpen je graag met deskundig advies in onze winkels, online of aan huis.
   Indien je een vraag hebt, neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.