Winter Sale: nu tot 20% korting op heel veel vloerkleden. Bekijk nu de aanbiedingen ›

   Retourneren

   Binnen 30 dagen gratis terugsturen

   Bij ons kun je een vloerkleed binnen 30 dagen na aankoop ruilen of gratis terugsturen. De wettelijke retourtermijn is 14 dagen, maar bij Vloerkledenwinkel krijg je dus twee weken extra tijd om te beslissen. 

   Retourvoorwaarden

   • Je mag een vloerkleed binnen 30 dagen na aflevering retourneren. Je hoeft niet uit te leggen waarom je het terugstuurt (zie Herroepingsrecht). 
   • Je kunt het kleed gratis terugbrengen in onze winkels. Of je kunt het vloerkleed gratis laten ophalen bij jou thuis. Dit doen we met onze vervoerspartner. Je mag het vloerkleed ook op eigen kosten via een andere vervoerder terugsturen. 
   • Producten die zijn gebruikt of zijn beschadigd kun je niet ruilen voor een ander kleed of geld. 
   • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt, zoals maatwerk vloerkleden, kun je niet retourneren.
   • Zorg ervoor dat het vloerkleed dat je terugstuurt goed wordt verpakt in de originele verpakking. Is het product beschadigd of niet compleet? Dan kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Als het kleed niet meer verkoopbaar is, krijg je geen geld terug.

   Stappenplan retourneren - winkel 

   1. Pak het vloerkleed goed in en vul het retourformulier in. Gebruik hiervoor de originele verpakking en kom langs in een van onze winkels.
   2. Wil je het vloerkleed ruilen? Dan helpt een adviseur je graag met uitzoeken van een nieuw vloerkleed. Kom je er niet uit of wil je advies van een professionele interieurstylist? Maak dan gebruik van Stylingadvies.
   3. Wil je het vloerkleed terugsturen? Geef dit dan aan bij een adviseur. We betalen uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten aan je terug.

   Stappenplan retourneren - ophalen door bezorgpartner

   1. Neem contact met ons op voor het maken van een retourafspraak.
   2. Pak het vloerkleed goed in. Gebruik hiervoor de originele verpakking of in andere stevige verpakking en stop het retourformulier bij het kleed. Zonder retourformulier kan de vervoerspartner het vloerkleed niet meenemen.
   3. Plak de retoursticker op het vloerkleed zodat wij kunnen zien dat het om jouw kleed gaat.
   4. Als we het kleed hebben ontvangen controleren we of het kleed ongebruikt is.
   5. We betalen uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag aan je terug nadat wij het geretourneerde product hebben ontvangen.

   Terugbetalen

   Heb je aangegeven dat je het kleed terug wilt sturen? Dan betalen we uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag aan je terug nadat wij het geretourneerde product hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het kleed zelf betaalde. Je hebt 30 dagen de tijd om het vloerkleed terug te sturen of terug te brengen.