Zakelijk

   Vloerkledenwinkel Zakelijk

   We bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven, retailers en woonprofessionals. Bij ons kun je terecht voor inkoop van vloerkleden en speciale projecten. Wij vertegenwoordigen collecties van bijna alle gerenommeerde merken en kopen ook unieke, exclusieve collecties in van kleinere, minder bekende merken. Daarnaast ontwerpen en produceren wij ook zelf vloerkleden, zoals onze exclusieve collectie MOMO Rugs. Met ruim veertig jaar ervaring en een wereldwijd netwerk kunnen we goed inspelen op trends en behoefte van de klant. We werken samen met toonaangevende ontwerpers en produceren in diverse landen. In onze eigen fabriek in België worden diverse collecties met zorg en aandacht gemaakt. Door de uitgebreide mogelijkheden voor dessins, maatwerk en service, kopen zakelijke klanten hun vloerkleden graag bij ons in.

   Bedrijven

   Een mooi vloerkleed draagt bij aan een prettige sfeer in je kantoor of bedrijfspand. Mensen werken er graag en klanten voelen zich welkom. Misschien zoek je een kleed in de kleuren van de huisstijl van het bedrijf of wens je een specifieke vorm, dessin of grootte? Leg je vraag gerust aan ons voor. Vloerkledenwinkel heeft veel ervaring met inrichting van bedrijfs-, kantoor- en horecaruimten. Bedrijven kunnen vloerkleden rechtstreeks bij ons kopen. We zijn niet afhankelijk van een merk of leverancier en er is dan ook heel veel mogelijk. Wij denken graag mee met bieden service op maat. 

   Retailers

   Vanzelfsprekend zijn onze collecties ook beschikbaar voor inkoop. Onze exclusieve en vaak unieke collecties zijn een aanvulling op ieders assortiment. Of je nu twee of twintig kleden wilt inkopen, bij ons kun je terecht voor grote en kleine volumes. En wil je vloerkleden onder je eigen naam laten maken? Ook dat kan. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een private label. Daarnaast voeren wij diverse eigen merken, zoals MOMO Rugs en Easy Living. Door de uitgebreide mogelijkheden voor dessins en maatwerk, kopen woonwinkels dan ook graag bij ons in.  

   Interieurprofessionals

   Als architect of stylist zoek je voor elk project de mooiste producten die passen bij de stijl en vraag van je klant. Ben je op zoek naar het perfecte vloerkleed voor jouw project? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van klassiek en modern tot vintage of bohemian. En van groot tot klein. Bij Vloerkledenwinkel vind je het kleed waar jij en jouw klant enthousiast van worden!    

   Met het custom made concept Naturais by MOMO Rugs kun jij als interieurprofessional een vloerkleed ontwerpen voor jouw project. Vrijwel alles is mogelijk; elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat verschillende materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin.

   Als je met ons samenwerkt, heb je vanzelfsprekend toegang tot een groot assortiment vloerkleden. Naast dat je profiteert van inkoopvoordelen, organiseren we ook regelmatig trainingen en workshops voor stylisten en andere interieurprofessionals. We praten je bij over de laatste ontwikkelingen in de wereld van vloerkleden en je ontmoet er vakgenoten. 

   Vloerkledenwinkel is gold partner van BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten.

   BNS Crips

   Wil je met ons samenwerken?

   Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

   NB. voor marketinggerelateerde samenwerkingen, kun je contact opnemen via marketing@vloerkledenwinkel.nl. We staan altijd open voor nieuwe ideeën.