Onze winkels

   Bekijk onze grote collectie in het echt

   Vind je het lastig om online een vloerkleed te kiezen? Bezoek dan een van onze winkels. Hier kun je de vloerkleden in het echt voelen en met eigen ogen bekijken. Onze hoofdvestiging in Hilversum heeft een oppervlakte van 600m². Je vindt er grote merken zoals Perletta, Brink & Campman, Louis de Poortere, Ted Baker en Claire Gaudion. We hebben ook een winkel binnen woonwarenhuis Nijhof in Baarn en in Gent (België).

   In al onze winkels staan vakmensen voor je klaar met advies om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kleed voor jouw interieur. Gewoon even rondkijken en inspiratie opdoen binnen onze grote collectie? Dat kan natuurlijk ook. Voel je welkom en kom gerust langs in een van onze winkels.

   Bekijk een sfeerimpressie van onze winkel in Hilversum

    

   Onze winkel in Hilversum

   Onze winkel in Hilversum

   Vreelandseweg 40C, 1216 CH, Hilversum

   Onze hoofdvestiging in Hilversum, met ruim 600m2 aan vloerkleden, is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en onze barista schenkt de lekkerste koffie. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een adviseur voor advies. Boek nu direct jouw persoonlijke afspraak.

   Onze winkel in Baarn (Nijhof)

   Onze winkel in Baarn (Nijhof)

   Minervaweg 3, 3741 GR Baarn

   Bezoek onze brandstore in woonwarenhuis Nijhof in Baarn. 7 dagen per week geopend. Bezoek nu direct jouw persoonlijke afspraak.

   Onze winkel in Gent (België)

   Onze winkel in Gent (België)

   Schoolstraat 20, 9940 TE Sleidinge, België

   Bezoek onze winkel in België op afspraak. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.