Verzenden

   Gratis bezorging in Nederland en België

   Vloerkledenwinkel bezorgt vloerkleden geheel kosteloos in Nederland en België. Op basis van de locatie, type vloerkleed en onderlinge afstand wordt bepaald welke orders er door onze eigen bezorgers bezorgd worden en welke orders er door onze verzendpartners worden verzorgd. Voor eigen bezorging maken we vooraf een afspraak over de dag en het tijdstip van levering.

   Voor de verzending van vloerkleden of stalen, maken wij tevens gebruik van verzendpartners DPD Pakketservice, Red je Pakketje, en UPS . Zij informeren je over verwachte bezorgdatum na bestelling en wanneer de order gereed is gemaakt voor verzending.

   Van elke bestelling ontvang je standaard een track en trace link. Indien je onverhoopt niet thuis bent bij bezorging, word je door de vervoerder ingelicht over de wijze waarop je het bestelde vloerkleed alsnog kunt ontvangen.

   Levertijd
   De levertijd verschilt per product en leverancier en wordt aangegeven op de productpagina in de webshop. Wanneer de levertijd onverhoopt afwijkt, stellen wij je hiervan op de hoogte.

   Indien kleed niet op voorraad is, wordt het besteld bij een van onze leveranciers en is levertijd afhankelijk van diverse factoren. Na je bestelling word je hierover geïnformeerd uiterlijk binnen 5 werkdagen. 

   Wij doen er alles aan op je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen.