Garantie

5 jaar garantie op vloerkleden

Bij Vloerkledenwinkel hebben we vertrouwen in de kwaliteit van de vloerkleden die we verkopen. Daarom krijg je maar liefst vijf jaar garantie op het vloerkleed dat je bij ons koopt. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat je het recht hebt op een product, dat is en doet wat je er als koper van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Fabrieksfouten vallen onder onze garantie. Schades aan het product die voortkomen uit water en/of door gebruik van het product (bijvoorbeeld slijtage of vlekken) vallen niet onder onze garantie. Deze schades kun je indienen bij je eigen verzekering.

Kapot of beschadigd
Heb je je bestelling ontvangen en blijkt direct na ontvangst dat er iets kapot of beschadigd is aan het product? Dan halen wij, of een van onze bezorgpartners, het product gratis bij je op. We zorgen ervoor dat de schade wordt hersteld of je ontvangt een vervangend product. 

De maat kan een beetje afwijken 
Alle kleden worden gemaakt in de maat die je bestelt. Toch kan het voorkomen dat de maat van het kleed een beetje afwijkt. Dit komt vaak door het materiaal waarvan een kleed is gemaakt. Veel stoffen zijn gevoelig voor warmte, kou, een hoge luchtvochtigheid of juist een droge lucht. Hierdoor kunnen de kleden een beetje krimpen of uitzetten en ongeveer 5% afwijken van de bestelde afmeting. Door dezelfde omstandigheden kan het voorkomen dat de afwerking van het kleed niet helemaal recht is.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over onze garantie of een andere vraag? We geven je graag advies en kunnen je alles vertellen over vloerkleden. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.