Wegens een evenement zijn wij op dinsdag 31-01 tot 16:00 uur geopend! Wegens een evenement zijn wij op dinsdag 31-01 tot 16:00 uur geopend!

   Interieuradvies vloerkleed aan huis

   Interieuradvies vloerkleed

   Interieuradvies vloerkleed door een ervaren en deskundige interieurstylist 

   Het kiezen van een vloerkleed kan best lastig zijn. Wat is het juiste formaat en welk kleed past het beste bij ons interieur? Is jouw woonstijl modern, klassiek, vintage of juist een gezellige mix van stijlen? Zoek je een rond kleed of wil je een vloerkleed op maat laten maken? Onze deskundige interieurstylisten weten er wel raad mee! Ze komen thuis bij jou langs en adviseren je graag, zodat jij het perfecte vloerkleed vindt. Persoonlijk interieuradvies van onze specialisten is bovendien helemaal gratis.

    Waarom advies van een interieurstylist inschakelen?

    Onze stylisten kennen het assortiment van Vloerkledenwinkel op hun duimpje en denken graag met je mee. Zelfs als je al goed weet wat je zoekt, kan het advies van een professionele interieurstylist je nog positief verrassen. Een interieurstylist helpt jou met mooie combinaties, originele invalshoeken en een juiste verhouding en eenheid van jouw interieur.

    Interieuradvies voor het kiezen van het perfecte vloerkleed

    Na het indienen van een aanvraag, neemt onze interieurstylist contact met je op. Doel is om een goede indruk te krijgen van de bestaande situatie. Om te laten je zien welke mogelijkheden jouw interieur heeft, is het prettig als je een foto of plattegrond met ons deelt van de ruimte waar je een vloerkleed voor zoekt. Zo krijgt de interieurstylist een goede indruk van de kleur en stijl waar jouw ideale vloerkleed aan moet voldoen. Onze stylist kan zodoende voorbereid thuis bij je langskomen voor persoonlijk advies op maat.

    Interieuradvies Vloerkledenwinkel


    Maak een afspraak voor gratis interieuradvies vloerkleed aan huis

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

    * Verplicht