Interieuradvies

Interieuradvies vloerkleed

Gratis stylingadvies door een ervaren en deskundige interieurstylist 

Het kiezen van een vloerkleed kan best lastig zijn. Wat is het juiste formaat en welk kleed past het beste bij ons interieur? Is jouw woonstijl modern, klassiek, vintage of juist een gezellige mix van stijlen? Zoek je een rond kleed of wil je een vloerkleed op maat laten maken? Onze deskundige interieurstylisten weten er wel raad mee! Ze komen thuis bij jou langs en adviseren je graag, zodat jij het perfecte vloerkleed vindt. Persoonlijk stylingadvies van onze specialisten is bovendien helemaal gratis.

Maak een afspraak voor gratis stylingadvies

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Op maandag is onze huisstyliste in de winkel, onze tip is dus om op maandag langs te komen voor de beste service! Maar op de andere dagen ben je ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie en goed advies.

    Waarom advies van een stylist inschakelen?

    Onze stylisten kennen het assortiment van Vloerkledenwinkel op hun duimpje en denken graag met je mee. Zelfs als je al goed weet wat je zoekt, kan een gratis stylingadvies van een professionele interieurstylist je nog positief verrassen. Een interieurstylist helpt jou met mooie combinaties, originele invalshoeken en een juiste verhouding en eenheid van jouw interieur.

    Stylingadvies bij het kiezen van het perfecte vloerkleed

    Na het indienen van een aanvraag, neemt onze interieurstylist contact met je op. Doel is om een goede indruk te krijgen van de bestaande situatie. Om te laten je zien welke mogelijkheden jouw interieur heeft, is het prettig als je een foto of plattegrond met ons deelt van de ruimte waar je een vloerkleed voor zoekt. Zo krijgt de interieurstylist een goede indruk van de kleur en stijl waar jouw ideale vloerkleed aan moet voldoen. Onze stylist kan zodoende voorbereid persoonlijk advies op maat geven. Onze stylisten zijn beschikbaar in onze winkel in Hilversum. Mocht je liever de kleden thuis willen bekijken, dan kan een medewerken bij je langskomen met jouw favorieten kleden tijdens de zichtservice.

    Interieuradvies Vloerkledenwinkel