Black Friday: nu 25% korting op ALLE vloerkleden. Gebruik code BLACK25. Meer info ›

   Stylingadvies

   Vind jouw droomkleed en laat je gratis adviseren door een stylist 

   Is jouw woonstijl modern, klassiek, vintage, bohemian of juist een gezellige mix van stijlen? Zoek je een rond kleed of wil je een kleed op maat laten maken? Onze stylisten weten er wel raad mee. Ze helpen je graag zodat jij het perfecte vloerkleed vindt. Het stylingadvies van onze specialisten is bovendien helemaal gratis.

   Stylingadvies Vloerkledenwinkel

   Een vloerkleed is een echte blikvanger in je interieur

   Logisch dat je er goed over na wilt denken welk tapijt het best bij je woonstijl past. Er is ten slotte zo veel keus! Onze stylisten kennen het assortiment van Vloerkledenwinkel op hun duimpje en denken graag met je mee. Zelfs als je al goed weet wat je zoekt, kan het advies van een professionele interieurstylist je nog positief verrassen. 

   Elke dag deskundige adviseurs en stylisten aanwezig in onze winkel

   Om te laten je zien welke mogelijkheden jouw interieur heeft, is het prettig als je een foto of plattegrond meeneemt van de ruimte waar je een vloerkleed voor zoekt. Maar je mag ook iets tastbaars meenemen van huis. Bijvoorbeeld een kussentje van de bank. Zodat de stylist een indruk heeft van de kleur en stijl waar jouw ideale vloerkleed aan moet voldoen.

   Kunnen we je helpen?

   Meer weten over Stylingadvies of heb je andere vragen? We geven je graag advies en kunnen je alles vertellen over vloerkleden. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.