Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie vloerkleden

Sorteer op:

Vloerkleden, karpetten en nog veel meer kleden


Een goed gekozen vloerkleed maakt uw vloer helemaal af, koop daarom een vloerkleed bij Vloerkledenwinkel.nl. Vloerkledenwinkel.nl is hèt adres voor geweven, handgeknoopte en handgetufte vloerkleden in diverse stijlen, kleuren en materialen. Veel van onze hoogwaardige vloerkleden zijn in elke gewenste maat te maken. Onze tapijten worden gratis bezorgd binnen Nederland en België. Bekijk onze vele merken als Brink en CampmanCalvin KleinLouis de Poortere & Ted Baker. In onze winkel in Hilversum kunnen wij u nagenoeg de hele vloerkledencollectie laten zien. Wij beschikken ook over een uitgebreid stalenmagazijn. 

Hippe vloerkleden voor mooie inrichting

Voor een sfeervolle inrichting van je huis is de aanschaf van een vloerkleed een mooie oplossing. Vloerkleden zorgen ervoor dat je woning een knusse en authentieke sfeer krijgt. Je vindt deze tapijten in veel verschillende soorten, kleuren, materialen en afmetingen. Wanneer je gemakkelijk en snel een vloerkleed wilt hebben, kun je deze online kopen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment en de kleden worden gratis bezorgd. 

Diverse stijlen vloerkleden

Een kleed is een goede woonaccessoire waarmee je je slaapkamer, woonkamer of keuken net iets meer aankleedt. Afhankelijk van je interieurstijl kun je kiezen voor verschillende stijlen. Zo zijn er retro-kleden die vaak tweedehands zijn en hergebruikt worden. Deze kleden zijn opnieuw geverfd en bestaan veelal uit patchwork. Zo heb je diverse stukken tapijt die aan elkaar zijn gemaakt tot een geheel. Ook vintage tapijten zijn populair. Deze zien er wat versleten en oud uit waardoor je inrichting een stoer en geleefd effect krijgt. Daarnaast zijn er tijdloze kleden in meer basic kleuren die in vrijwel iedere woning goed staan. Je kunt ook kiezen voor een echt design kleed dat is ontworpen door bekende internationale ontwerpers en een exclusievere look hebben. De moderne vloerkleden kenmerken zich vaak door drukke patronen, veel kleur en uitgesproken designs.

Verschillende structuren en materialen

Het materiaal waarvan het vloerkleed is gemaakt, verschilt per kleed. Veel kleden zijn van wol, katoen of kunststof gemaakt. Ook komt een combinatie van verschillende materialen vaak voor. Daarnaast is er de keuze tussen hoogpolig en laagpolig tapijt en zijn er verschillende structuren in de kleden te vinden. Wanneer je een mooi en betaalbaar kleed wilt aanschaffen, dan is het online kopen van een kleed eenvoudig en ideaal. 

Zichtservice: bekijk de vloerkleden thuis

Door gebruik te maken van onze unieke zichtservice kunt u één tot drie kleden bekijken in uw interieur. Een vloerkledenspecialist komt bij u langs en bekijkt samen met u welk kleed het leukst staat in uw interieur.