Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze echte Design vloerkleden

Sorteer op:

Design vloerkleed kopen?


U bent op zoek naar een design vloerkleed? Dan bent u bij vloerkledenwinkel.nl aan het juiste adres. Onze design vloerkleden zijn gemaakt door Internationale wereldwijde bekende designers zoals Patricia Urquoila, Charlotte Lancelot, Alejandra Gandiablasco en Marcel Wanders. 

Mooie designers vloerkleden

Voor extra sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer creëer je met een design vloerkleed. Een kleed zorgt voor een knusse en warme sfeer in huis, waardoor je interieur er meteen heel anders uitziet. Vloerkleden van designers zijn van goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens erg modieus en stijlvol. Een merk als Brink en Campman voert vele design kleden, maar ook het Spaanse merk Gan kent veel designers vloerkleden.

Diverse designs

Wanneer je kiest voor een design vloerkleed, weet je zeker dat je een bijzonder tapijt in huis haalt. Designers zoals Charlotte Lancelot, Marcel Wanders en Patricia Urquoila zijn bekende ontwerpers die vloerkleden ontwerpen. Zo is MOOOI Carpets het merk van Wanders. Fotografische afbeeldingen, mandala-achtige patronen en hypnotiserende symbolen kenmerken zijn collectie. De ontwerper Dienke Dekker maakt het vloerkleed Waan van GAN Rugs. De kleden zijn in vijf kleuren te verkrijgen en er is gebruik gemaakt van twee draden met contrasterende kleuren. 

Opvallende kleden

De kleden van de bekende designers zijn in diverse afmetingen en vormen te krijgen. Zo zijn er ronde kleden, vierkante en rechthoekige tapijten verkrijgbaar. Daarnaast vind je tapijten van designers die andere soorten geometrische vormen hebben gebruikt in de collecties. De kleden zijn opvallend doordat er vaak veel figuren en kleuren gebruikt zijn. De designers die de kleden ontwerpen, leggen hun eigen verhaal in het kleed en volgen de trends en ontwikkelingen in het vloerkleedontwerp. 

Kleden van designers

Vaak zijn de kleden gemaakt van wol. Hierdoor zijn de vlekken er vaak gemakkelijk uit te krijgen. Of je nu kiest voor een donker kleed dat zorgt voor een warme en rustige uitstraling of een blauw tapijt dat een meer koele en moderne uitstraling heeft: een design kleed is een bijzonder item dat in je woonkamer goed staat. Voor elke inrichting is er wel een passend exemplaar te vinden.

Met een design vloerkleed valt u op en heeft u nét wat anders dan anderen. Design vloerkleden zijn beschikbaar in verschillende formaten en bevatten de mooiste patronen. Elke designer heeft een andere kijk op de huidige trends en weergave van de werkelijkheid. Dit wordt op een bijzondere manier verwerkt in het vloerkleed.  

Bekijk hierboven de collectie design vloerkleden en bestel direct online.