Vloerkledenwinkel Hilversum

Openingstijden:

  • Ma t/m Vrij 09:00 - 18:00
  • Za 09:00 - 17:00

Please save your theme to load your map.

Tapijten van hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar een kwalitatief vloerkleed? Bij Vloerkledenwinkel in Hilversum bieden wij gerenommeerde merken aan zoals Louis de Poortere, De Munk Carpets en Brink & Campman, waarvan wij flagship store zijn. Ons eigen merk MOMO Rugs omvat onder meer een breed assortiment van luxe wollen vloerkleden. Op elk vloerkleed krijg je standaard 5 jaar garantie. Onze interieurstylisten en adviseurs denken graag met je mee. Kom gerust eens langs voor informatie en inspiratie! 

Gratis interieuradvies van onze specialisten

Het kiezen van een vloerkleed kan lastig zijn. Als Vloerkledenwinkel weten wij dat. Daarom bieden wij verschillende gratis services aan, waar je vrijblijvend gebruik van kan maken. Een professioneel interieurstyliste inventariseert jouw wensen, kijkt naar de mogelijkheden en geeft Interieuradvies op maat bij jou thuis. Ook kun je gebruik maken van onze unieke Zichtservice. Vooraf selecteer je maximaal vijf vloerkleden, waarmee onze adviseur bij jou thuis langskomt. Als je twijfelt over de kleur en het materiaal, is onze Stalenservice uiterst geschikt. Wij sturen op verzoek vrijblijvend stalen toe, zodat je een uitstekende indruk krijgt van kleur en materiaal.

Vloerkledenwinkel  eigenaar Michiel Kroon heet je welkom!

"Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring op het gebied van vloerkleden. Wat ooit begon als Kroon Wonen is overgegaan in Vloerkledenwinkel, de vloerkleden specialist van de Benelux. Onze interieurstylisten en adviseurs hebben stuk voor stuk passie voor het vak en beschikken mede dankzij trainingen over uitstekende kennis over vloerkleden. Wij verwelkomen je graag in onze winkel in Hilversum. Heb je twijfels over het favoriete type kleed of welk kleed het beste past in jouw interieur? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat we het perfecte vloerkleed vinden!"

Bekijk een sfeerimpressie van Vloerkledenwinkel in Hilversum