Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Klantenservice Kleed op zicht: Service@Home

Service@Home bij u thuis geheel vrijblijvend door heel Nederland en België.

 

Blijft u toch liever thuis? geen probleem! wij bieden de mogelijkheid om drie kleden naar keuze bij u af te leveren. Wij geven advies op gepaste afstand, dit doen we voor u veiligheid maar ook de onze. Dit doen onze adviseurs via facetime of telefonisch. 

 
 

 

Zichtservice

Klik hier om van start te gaan met de gratis en vrijblijvende zichtservice

Over de zichtservice

Laat je verrassen en laat je overtuigen: Nodig ons uit bij je thuis! Je hoeft de deur niet uit, maar kan je selectie via onze website doen. Of nog beter: na een bezoek aan een van onze winkels in Hilversum (NL) of Sleidinge (BE).

Je bestelt op Vloerkledenwinkel.nl één tot maar liefst drie vloerkleden op zicht, voor in je eigen interieur dus. Dat geeft je de mogelijkheid om een zo weloverwogen mogelijke keuze te maken van wat het beste bij de rest van je woondomein past. Onze zichtservice houdt namelijk in, dat een van onze specialisten gratis en vrijblijvend laat zien hoe een vloerkleed jouw interieur verrijkt.

Hij neemt uitgebreid de tijd voor je en adviseert ook graag over de best passende afmetingen van het kleed voor die ruimte en specifieke toepassing. Het tapijt dat je uiteindelijk kiest kan blijven liggen en ook meteen worden afgerekend. Natuurlijk zijn wij je graag van dienst bij het herplaatsen van bank, tafel en stoelen.

Mocht een gewenst vloerkleed voor deze zichtservice onverhoopt niet op voorraad zijn, dan zoeken  wij samen met je naar een alternatief, of wordt er een staal als voorbeeld  meegenomen. 

 

 

Zichtservice in België

Het bezoek van onze interieurspecialist is ook mogenlijk in België. Dus bent u woonachtig in België maak een afspraak met een van onze specialisten via het telefoonnummer 035 - 30 30 009 of e-mail advies@vloerkledenwinkel.nl, Naast onze zichtservice is het ook mogenlijk om stalen aan te vragen van de gewenste vloerkleden die wij u als voorbeeld toe kunnen sturen.

Afspraak maken in Nederland?

Voor het maken van een afspraak kan je ons bellen, in de winkel onze verkoper aanspreken, ons een bericht per mail of whatsapp zenden of via de website bestellen, waarna wij telefonisch contact opnemen. Heb je nog vragen over onze zichtservice? Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier, of Bel 035 - 30 30 009.

Wij zien uit naar onze ontmoeting!