Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Eden Queen vloerkleed rond

Carpet Moooi Eden Queen vloerkleed rond


Maat Levertijd Prijs
€ 2.300.00

Maat: 250 x 250

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Het Eden Queen vloerkleed lijkt op een stilleven met veel bloemen en mooie kleuren. Marcel Wanders is de ontwerper van dit kleed. Met deze bloemempracht voegt het kleed echt iets extra's toe aan de kamer. Gasten zullen verstelt staan en het kleed bewonderen!

Het Eden Queen Vloerkleed van Moooi heeft een diameter van 350 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint met een chromojet en heeft een achterkant van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.  Voor ronde vloerkleden van andere merken kan je op onze pagina voor ronde vloerkleden terecht.

Foto's zijn gemaakt door Elisah Jacobs in het interieur van Interior Junkie