Nieuwe collectie: 'Naturais by MOMO Rugs' Vloerkledenwinkel

Nieuwe collectie: 'Naturais by MOMO Rugs'

Met trots presenteren wij ons nieuwe custom made concept genaamd 'Naturais by MOMO Rugs' op hét vakevenement van het jaar: Design District. Dit vakevenement vindt om precies te zijn plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam op 3, 4 en 5 november 2021.

Inhoud
1. Naturais by MOMO Rugs
2. Dé partner voor interieurprofessionals
3. Design District in Rotterdam
4. Meer informatie voor B2B

1. Naturais by MOMO Rugs

De ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke en duurzame materialen in veel verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat de materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin. Met ‘Naturais by MOMO Rugs’ komen design en vakmanschap samen en worden de meest exclusieve vloerkleden gecreëerd voor in een hotel, kantoor, woning of openbare ruimte.

In het kort:
  • Ontwerp je eigen vloerkleed
  • Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en in elke kwaliteit
  • Natuurlijke en duurzame materialen
  • Breed kleurenpalet
  • Geproduceerd in Europa
  • Korte levertijd

Vloerkledenwinkel Design District Naturais MOMO Rugs 

2. Dé partner voor interieurprofessionals

Als dé vloerkledenspecialist van de Benelux, heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. Bij ons kun je terecht voor o.a. inkoop van vloerkleden, private label collecties, maatwerk/speciale projecten, gratis stalen, productkennis- en trainingen en/of advies en ondersteuning bij jouw project.

 Vloerkledenwinkel Design District Naturais MOMO Rugs

3. Design District in Rotterdam

Wij hebben ontzettend veel zin om onze nieuwe collectie aan jou voor te stellen. Naast het feit dat je ons een bezoek kunt brengen aan onze stand op Design District, is er tijdens deze beurs veel te zien. Design District in een evenement voor interieurarchitecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District vind je ruim 150 topmerken die hun nieuwste en beste producten laten zien.

Vloerkledenwinkel Design District Naturais MOMO Rugs

4. Meer informatie voor B2B

Vloerkledenwinkel biedt haar klanten diverse handige services en tools ter ondersteuning van projecten. Ben je niet in de gelegenheid om Design District te bezoeken of wil je meer informatie ontvangen? Onze deskundige adviseurs helpen je graag met professioneel advies en projectondersteuning. Maak gerust een afspraak om onze nieuwe collectie in onze B2B showroom te bewonderen.

Terug naar blog