Brink & Campman | Collection 2022 Vloerkledenwinkel

Brink & Campman | Collection 2022

Brink & Campman produceert al sinds 1879 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap, passie en duurzaamheid maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. De nieuwe 2022 collectie van Brink & Campman bestaat uit verschillende vloerkleden met ieder haar eigen vorm en stijl. En dat belooft veel goeds!

Inhoud

1. Vloerkledenwinkel: dé flagshipstore van Brink & Campman
2. Verschillende technieken
3. Brink & Campman Collection 2022
4. Meer informatie

1. Vloerkledenwinkel: dé flagshipstore van Brink & Campman

Vloerkledenwinkel in Hilversum is dé flagshipstore van Brink & Campman. Dat betekent dat wij alle kennis in huis hebben om uitgebreid advies te geven over het bijzondere productaanbod van dit Nederlandse merk. Je bent van harte welkom om de complete collectie in onze winkel te komen bewonderen. Van particulieren tot bedrijven, en van stylisten tot interieur liefhebbers, wij helpen je graag verder bij het vinden van hét perfecte vloerkleed.

De vloerkleden van Brink & Campman worden ontworpen in hun eigen designstudio in Lichtenvoorde. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek tot de productie op de grote machines. Het aanbod bestaat uit prachtige samenwerkingen met merken als Ted Baker, Wedgwood, Scion, Harlequin, Bluebellgray en Sanderson.

Brink en Campman nieuwe collectie 2022 Vloerkledenwinkel flagship store Hilversum


2. Verschillende technieken

Handgeknoopt vloerkleed: Door de jaren heen heeft Brink & Campman zich gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten vloerkleden. Brink & Campman bezit een diverse collectie vloerkleden door de verschillende technieken die worden uitgevoerd, zoals getuft, handgeknoopt, handgeweven en hand getuft. De kwaliteiten Yara, Nima en Yeti uit de collectie worden bijvoorbeeld handgeknoopt, in zowel Nepal als India. 

Yeti vloerkleed Brink en Campman Vloerkledenwinkel handgeknoopt wol


Zie hierboven het laagpolige vloerkleed genaamd Yeti Avalanche 51804. Bekijk dit kleed direct in jouw woonruimte met onze Vloerkleed Visualizer.

Geweven vloerkleed: In de fabriek van Brink & Campman wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten technieken, zoals Axminster weven. Dit is een traditioneel geweven techniek uit Axminster, Engeland. Deze techniek wordt gekenmerkt door een gesneden pool die hoog en laag kan zijn, zoals hun meest iconische design Rocks Multi. Daarnaast mogen de kwaliteiten Dots en Pop-art niet ontbreken.

Brink en Campman nieuwe collectie 2022 Vloerkledenwinkel vloerkleed Rocks multi
 

Dit populaire vloerkleed Rocks Multi 70213 wordt geweven op Axminster.

Getuft vloerkleed: Tuften is een relatief jonge manier om vloerkleden te produceren. Het is een geliefde methode waar Brink & Campman ook gebruik van maakt. Bij deze machinale techniek wordt een vooraf bepaalde lengte aan poolgaren door de rug van het tapijt ondergronds geprikt. De pool wordt niet vastgezet, maar vastgehouden. De naaidraad komt weer terug en vormt een lus waarna de pool wordt losgelaten.

Vloerkleed Brink en Campman Decor Scape Woolwhite 095001 Vloerkledenwinkel

Maak kennis met de Decor Scape Woolwhite, dit is een getuft vloerkleed. Met dit tapijt creëer je direct een Scandinavische look in ieder interieur.

3. Brink & Campman Collection 2022

De Brink & Campman Collection 2022 wordt gekenmerkt door unieke items in verschillende dessins en zachte kleuren. Organische en asymmetrische vormen zijn op dit moment enorm trendy, en zie je ook terug in deze collectie. Dit merk staat bekend om de mooiste structuur, kleur en prints combinaties. Dat maakt ieder vloerkleed van Brink & Campman uniek. Deze collectie is verdeeld in zes verschillende lijnen:

Focus: Binnen de Focus-lijn zie je veel gestreepte patronen in een retro design, dat is toch een lust voor het oog? Bekijk als voorbeeld dit wollen vloerkleed genaamd Artisan Focus Dawn

Vloerkleed Brink en Campman Artisan Focus Dawn 096103

 

Miller: Deze lijn is geïnspireerd door de verschillende seizoenen, namelijk herfst en lente. Zie hieronder als voorbeeld dit wollen vloerkleed van Brink & Campman genaamd Miller Spring.

Vloerkleed Brink en Campman Miller Spring 095108 vloerkleed Vloerkledenwinkel


Mural: Natuurlijke aardetinten in combinatie met de de hoogteverschillen in de pool zorgen voor een dynamisch effect. Hieronder vind je het vloerkleed genaamd Brink en Campman Mural Cement.

Vloerkleed Brink en Campman Mural Cement 121104 Vloerkledenwinkel

Cosmo: Binnen de Cosmo-lijn vind je veel geometrische patronen die natuurlijke eigenschappen met zich meebrengen. Zoals het tapijt hieronder genaamd: Decor Cosmo Green.

Vloerkleed Brink en Campman Decor Cosmo Green 095207 Vloerkledenwinkel


Trace: De kleden uit de Trace-lijn zijn ware eyecatchers. Bij de Cut Pile is de pool afgesneden, waardoor er een zacht hoogpolig vloerkleed ontstaat. Bij de Loop Pile komen de garens terug aan de achterkant van het kleed, zo worden er verschillende lussen gevormd wat een enorm speels effect creëert.

Zie hieronder het duidelijke verschil tussen deze twee vloerkleden: Trace Olive Green Loop Pile & de Trace Forest Green Cut Pile.

Trace Cut Pile Loop Pile vloerkleed groen Brink en Campman


Gravel: Ben je op zoek naar een hoogpolig tapijt? Dan zit je in deze lijn uit de nieuwe collectie van Brink & Campman goed. De kleden uit deze lijn zijn heerlijk zacht wegens het duurzame materiaal zuiver scheerwol. 

Brink Campman gravel woolwhite vloerkleed Vloerkledenwinkel

 

B&C Kids: De vrolijke kinderkleden van Brink & Campman zijn gemaakt van 100% puur wol. Op de kleden vind je verschillende dieren of andere elementen uit de natuur afgebeeld. Onze persoonlijke favoriet is de Decor Kids Lion, maar stiekem kunnen we niet kiezen!

Brink en Campman kids Kinderkleden Vloerkleed Vloerkledenwinkel

 

Wil je zien hoe een vloerkleed van Brink & Campman in jouw woonruimte staat? Boek onze unieke Zichtservice en krijg tot vijf kleden op zicht. Onze adviseur helpt je graag bij het kiezen van het perfecte vloerkleed. We komen gratis en vrijblijvend bij jou langs, in heel Nederland en België.

Kun jij wel wat interieuradvies gebruiken? Het kiezen van een vloerkleed kan best lastig zijn. Boek dan een afspraak voor gratis Stylingadvies en laat je adviseren door een ervaren stylist.

4. Meer informatie

Wil je meer weten over de nieuwe collectie van Brink & Campman? Neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan 40 jaar ervaring in vloerkleden, staan we voor kwaliteit, persoonlijk advies en de beste service. 

Ben je een interieurprofessional? Bezoek dan hier onze B2B webshop. We leggen je graag de verschillende mogelijkheden én voordelen uit voor wanneer jij als architect, ontwerper of stylist met ons samenwerkt.

Terug naar blog