Het beste vloerkleed voor bij een cognac bank Vloerkledenwinkel

Het beste vloerkleed voor bij een cognac bank

Je hebt een prachtige cognac kleurige bank en bent op zoek naar een mooi vloerkleed wat hierbij past. Welke materiaal en welke kleur past dan het beste? Gelukkig kun je met een cognac bank nog heel veel kanten op. We helpen je graag op weg.

Welke kleur vloerkleed past bij een cognac bank?

Een cognac bank is een aardetint waarbij eigenlijk allerlei aardekleuren zoals lichtbruin, terracotta en okergeel, maar ook natuurlijke kleuren zoals diverse tinten groen passen. Door te kiezen voor een natuurlijk geheel qua kleur, hou je je interieur rustig. Uiteraard kun je ook altijd kiezen voor zwart/wit of grijs. Dit past altijd!

welke-kleur-vloerkleed-bij-grijze-bank

Desso Silhouettes Curve 5403

Een hoogpolig of laagpolig vloerkleed bij een cognac leren bank

Een laagpolig vloerkleed kan eigenlijk altijd bij een cognac bank. Mocht je een nu een leren cognac bank hebben, dan kun je ook kiezen voor een hoogpolig vloerkleed, of een vloerkleed met structuur. Doordat leer van nature een gladde structuur heeft, is het mooi om met het vloerkleed een tegenhanger op te zoeken. Hiermee creëer je dynamiek in je interieur.

laagpolig-vloerkleed-bij-cognac-bank

Jackie And The Fish Flemish Sky Tranquility

Een vintage vloerkleed bij een cognac bank

Een hele mooie combinatie voor bij een cognac bank, is een vintage vloerkleed. Zeker wanneer je cognac bank van leer is. De optische slijtageplekken van een vintage vloerkleed creëren een oude look en feel. Deze combinatie geeft je zithoek sfeer en gezelligheid. Een paar mooie kussens en wat kaarsen erbij, en je bent klaar!

vintage-vloerkleed-bij-cognac-bank

Louis de Poortere Palazzo Este Green

Twijfels? Wij helpen je graag kiezen!

Je kunt natuurlijk altijd bij ons in de winkel langskomen voor advies. We raden je aan een staal of kussen van de bank mee te nemen en een paar goede foto’s. Zo kunnen onze adviseurs goed met je meekijken. Heb je een aantal vloerkleden gezien die je mooi vindt, maar kun je niet kiezen? Geen probleem! Vloerkledenwinkel biedt een gratis en vrijblijvende Zichtservice aan. Hiermee komen de kleden bij je thuis laten zien. Dan kun je pas echt goed beoordelen welk vloerkleed het beste is voor jou.
Terug naar blog