Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere vloerkleed

Sorteer op:

Louis de Poortere vloerkleed kopen?

Louis de Poortere is een echte trendsetter als het gaat om de retro bloemmotieven. De klassieke, antieke ontwerpen zijn kenmerkend voor het Belgische merk Louis de Poortere. De unieke kleuren leiden tot verbluffende resultaten waardoor dit merk wereldwijd zeer succesvol is. De Belgische producent heeft de vintage tapijten op de kaart gezet. Elk jaar voegt Louis de Poortere nieuwe stijlen toe waardoor je elk jaar weer versteld staat.

Luxe en sterke kwaliteit

Louis de Poortere vloerkleden zijn betaalbaar, luxe, van sterke kwaliteit, goed te onderhouden en vooral eigentijds. Alle Louis de Poortere karpetten zijn laagpolig en beschikbaar in standaardmaten. Er is altijd ruime voorraad van de Louis de Poortere vloerkleden in de showroom of in Loods5 waardoor u dit kleed soms al de volgende dag in huis hebt liggen.

Louis de Poortere vloerkleden: Hoogwaardige materialen

Louis de Poortere maakt zijn unieke vloerkledenserie in een sterke Kelim structuur. Ze maken daarbij enkel gebruik van katoenchenille. Door het gebruik van hoogwaardige materialen bent u er zeker van dat u een vloerkleed van topkwaliteit in huis haalt!