Services

   Soms kan het kiezen van het juiste vloerkleed best lastig zijn. Er komt namelijk veel bij kijken. Welke kleur matcht het beste bij het interieur? Welk materiaal past het beste bij de gebruiksomstandigheden? En hoe groot moet zo’n kleed nu eigenlijk zijn? Als dé specialist in vloerkleden willen we bij Vloerkledenwinkel jou hierbij ondersteunen met de juiste kennis en advies. Daarom bieden wij verschillende services aan waar je gratis en vrijblijvend gebruik van kunt maken!

   Kies bij Vloerkledenwinkel je favoriete service

   Vloerkledenwinkel Zichtservice

   Zichtservice

   Heb je een aantal specifieke vloerkleden op het oog, maar vind je het lastig kiezen? Logisch! Thuis zie je pas echt of een vloerkleed past in je interieur. Daarom biedt Vloerkledenwinkel je de mogelijkheid tot aan vijf vloerkleden geheel gratis en vrijblijvend thuis te zien via onze Zichtservice.

   Meer over Zichtservice >

    

   Vloerkledenwinkel Stalenservice

   Stalenservice

   Heb je je oog laten vallen op een mooi kleed, maar wil je deze graag even in het echt zien en voelen? Dat kan! Het gratis lenen van stalen van vloerkleden biedt hiervoor uitkomst. De kleur en het materiaal van een vloerkleed is namelijk bepalend voor de perfecte match met jouw interieur. Zo kun je thuis rustig bepalen of het vloerkleed aan je wensen voldoet.

   Meer over Stalenservice >

    

   Vloerkledenwinkel Stylingadvies

   Stylingadvies

   Ben je op zoek naar een nieuw vloerkleed, en kun je wel wat hulp gebruiken om tussen de duizenden kleden het perfecte vloerkleed voor jouw interieur te vinden? Maak dan gratis gebruik van ons Stylingadvies door een professioneel interieurstylist. Onze stylistes helpen je, met de juiste expertise en kennis van onze collectie, graag bij het maken van de beste keuze.

   Meer over Stylingadvies >