Vloerkledenwinkel flagshipstore voor Brink & Campman

Flagship store

Vloerkledenwinkel is verheugd zich flagship store van Brink & Campman te mogen noemen. Iedereen is van harte welkom om de complete collectie van Brink & Campman bij Vloerkledenwinkel in Hilversum te komen bekijken. Van particulieren tot bedrijven, stylisten tot interieurliefhebbers, Vloerkledenwinkel heeft alle kennis in huis om uitgebreid advies te geven over het bijzondere productaanbod van Brink & Campman. Het aanbod bestaat uit prachtige merken als Ted Baker, Wedgwood, Scion, Harlequin, Bluebellgray, Sanderson en William Morris. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de collectie van Brink & Campman via de unieke zichtservice van Vloerkledenwinkel thuis te aanschouwen.

Succesvolle samenwerking

Vloerkledenwinkel en Brink & Campman werken al vijfentwintig jaar succesvol en plezierig samen. De eerste kleden in de collectie van Vloerkledenwinkel ­waren zelfs afkomstig van Brink & Campman. Deze duurzame samenwerking bereikt nu een bijzonder hoogtepunt in de vorm van de flagship store.

Over Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan honderd jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In de fabriek in Lichtenvoorde worden door middel van oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in een designstudio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen de designers de unieke kleden in de collectie.

Over Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is een enthousiast en ambitieus familiebedrijf wat is uitgegroeid van kleine, fysieke winkel tot een waar begrip in de woonbranche. Op de uitgebreide webshop www.vloerkledenwinkel.nl vindt men vloerkleden in alle soorten en maten. De unieke zichtservice van Vloerkledenwinkel biedt de mogelijkheid om een adviseur aan huis te laten komen met één tot drie kleden die het mooist bevonden zijn. Daarnaast heeft Vloerkledenwinkel ook een prachtige fysieke showroom, centraal gelegen in Hilversum. Kom langs voor inspiratie, advies of gewoon een goede kop koffie – en natuurlijk om alle producten van Brink & Campman te bekijken.

Bekijk de gehele collectie online of kom eens langs in een van onze winkels in Hilversum, Baarn (Nijhof) of Gent (Sleidinge, België).