Winkelen bij Vloerkledenwinkel

Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte vloerkleed. Onze adviseurs en stylisten staan 7 dagen in de week voor je klaar voor persoonlijk en deskundig advies en bestellingen in onze winkels, online of bij je thuis. 

Winkelen op afspraak

We zijn blij je weer te mogen verwelkomen in onze winkels. Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: maak een afspraak, zodat je zeker bent dat je de winkel kunt bezoeken op het door jouw gewenste moment en er een persoonlijke adviseur voor je klaar staat.
Boek nu direct jouw persoonlijke afspraak

Zichtservice: bekijk tot 3 kleden bij je thuis

Maak gebruik van onze unieke Zichtservice voor deskundig advies aan huis. Zo kun je rustig bekijken welk kleed je het mooist vindt en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Geheel vrijblijvend waarbij uiteraard de corona veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. 
Bestel nu onze Zichtservice

Stylingadvies via videobellen - Laat je gratis adviseren door een stylist

Kun je wel wat advies gebruiken bij de keuze van een vloerkleed? Onze stylisten helpen je graag met stylingadvies via videobellen. 
Boek nu een afspraak voor online stylingadvies

Shop online of via een videobelafspraak in onze winkels 

Onze webshop is 24/7 geopend en onze deskundige adviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar voor persoonlijk advies en hulp op afstand via telefoon, e-mail, live-chat of videobellen. Kijk of de contactpagina voor meer informatie of boek een videobelafspraak met onze stylisten.