Affiliate partnerprogramma

Vloerkledenwinkel biedt via Trade Tracker een uitgebreid affiliate partnerprogramma voor publishers. Als je deelneemt aan het programma promoot je het assortiment van Vloerkledenwinkel op jouw website via een blog, productfeed of banner. Voor elke klant, die via jouw website is doorgestuurd naar vloerkledenwinkel.nl en een aankoop doet, ontvang je een aantrekkelijke beloning in vorm van commissie.

Onze ideale publishers

Vloerkledenwinkel is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche. Onze vloerkleden collectie bestaat uit meer dan 5000 kleden van gerenommeerde merken. Daarnaast shop je bij ons altijd de laatste vloerkleden trends. Wij hebben dé kleden waar consumenten naar op zoek zijn en dat biedt veel kansen voor jou!

Wij zoeken publishers met passie voor interieur en lifestyle. Schrijf je graag over interieur en lifestyle op jouw blog, of heb jij een vergelijkingssite met een productcategorie met woonaccessoires? Dan vinden wij het interessant om met jou in contact te komen.

Dit is waarom jij wilt deelnemen aan ons programma

  • Aantrekkelijke commissie voor elke verkoop
  • Hoog conversieratio door het brede productaanbod
  • Aantrekkelijk promotiemateriaal en een complete productfeed
  • Regelmatig nieuwe promoties

Wij denken graag met je mee als je wilt deelnemen aan ons partner programma. Wil je een bepaalde categorie kleden uitlichten? Heb je aangepast promotiemateriaal nodig? Laat het ons dan weten. Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen om Vloerkledenwinkel te promoten.

Meld je aan als partner

Ben jij al een publisher bij Trade Tracker? Dan kun jij je via het dashboard aanmelden voor het programma van Vloerkledenwinkel. Ben jij nog geen publisher bij Trade Tracker, dan kun jij jouw website eenvoudig aanmelden. Klik hier om naar de inschrijfpagina van Trade Tracker te gaan.

Heb jij vragen over ons affiliate partnerprogramma? Stuur dan een e-mail naar marketing@vloerkledenwinkel.nl