Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Magic Maker Freaky vloerkleed

Carpet Moooi Magic Maker Freaky vloerkleed

Beschikbare kleuren (2)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.790.00

Maat: 288 x 395

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

BertJan Pot is de ontwerper van dit kleurrijke kleed. Dit kleed is opgebouwd uit allerlei rechthoekige vormen en verschillende felle kleuren. Dit fleurige kleed bevat allemaal kleine strepen waardoor het een druk en gezellig kleed is. De breedte van het Carpet Moooi Freaky Kleed is 288 centimeter en de lengte is 395 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. De kleuren zijn er digitaal op geprint en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het kleed kan tegen zwaar contact en geluid goed kan absorberen. 

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.