Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Diamond Tree vloerkleed

Carpet Moooi Diamond Tree vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.760.00

Maat: 267 x 400

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Dit vloerkleed oogt misschien wat buitenaards maar het is een ware aanwinst voor de vloer. De print is symmetrisch, waardoor u van twee kanten hetzelfde symbool ziet. Dit zorgt ervoor dat dit kleed nooit gaat vervelen en dat je telkens weer iets nieuws ziet in dit bijzondere kleed.

Het Carpet Moooi Diamond Tree Kleed heeft een breedte van 267 centimeter en een lengte van 400 centimeter. Het is gemaakt van 100% polyamide en valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor goed contact en dat het geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.