Anti-Slip ondertapijt

   Mijn vloerkleed schuift neem een anti-slip ondertapijt

   Een mooi nieuw vloerkleed in je huiskamer zorgt voor een fijne en knusse sfeer in je woning. Heb je bijvoorbeeld een echt design kleed gekocht of juist een vintage model? Met een kleed in je huis, creëer je een geheel nieuw interieur. Maar hoe zorg je er nu voor dat vloerkleden ook goed op z’n plek blijven liggen en niet schuift zodra je erover heen loopt? Daarvoor is een anti slip ondertapijt een erg geschikte oplossing.

   Anti-slip ondertapijt voor diverse vloeren

   Een ondertapijt dat onder je vloerkleed komt te liggen, is geschikt voor verschillende soorten vloeren. Zo is dit ondertapijt op houten vloeren, natuursteen, tapijt, plavuizen, marmer, parketvloeren en gietvloeren te leggen. Met zo’n anti-slip tapijt voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven of omkrullen en dat er iemand per ongeluk over valt. Dit ondertapijt is dan een erg handige en simpele oplossing.

   Voor mensen die een gietvloer hebben er zit in het anti-slip geen tatiene.

   Vloerkleed op z’n plek met antislip ondertapijt

   Voordelen van anti-slip tapijt

   Waarom is zo’n anti-slip kleed nou zo makkelijk? Het kleed verlengt bijvoorbeeld de levensduur van het tapijt. Ook heeft het antislip ondertapijt een goede anti-slip werking en heeft deze extra veerkracht. Het tapijt voorkomt bij dunne vloerkleden dat er bobbels inkomen, doordat de vloerkleden netjes glad en recht blijven. Je glijdt minder snel uit en hebt daardoor een gevoel van veilig en comfortabel wonen en leven.

   Anti-Slip ondertapijt 200x300 VloerkledenwinkelAnti-Slip ondertapijt 200x300

   De anti-slip laag geef niet af op de ondervloer en is milieuvriendelijk. Daarnaast is deze wasbaar tot dertig graden in de wasmachine en heb je geen last van lijmresten op de vloer. Wanneer je vloerverwarming hebt, kun je ook gerust zo’n anti-slip tapijt neerleggen, want deze heeft geen invloed op de warmte die hierdoor naar boven komt. Ook is het anti-slip kleed simpel op maat te knippen. Een ideale oplossing voor in je huis.

   Materiaal en maat

   Het anti-slip ondertapijt is gemaakt van 100% synthetisch polyester vlies met acryl impregnatie zonder weekmakers en schadelijke stoffen.

   Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende maten:

   • 170 x 240
   • 200 x 300
   • 250 x 350

   Laat ook een reactie achter

   Wat vond je van dit blogbericht? Laat het ons weten, wij zijn heel benieuwd!

   *Wordt niet gepubliceerd.

   * Verplicht

   Recente artikelen