Voordelen laagpolig vloerkleed Vloerkledenwinkel

Voordelen laagpolig vloerkleed

Verhoog je Wooncomfort met een Laagpolig Vloerkleed. Een vloerkleed kan een fantastische toevoeging zijn aan je interieur. Niet alleen voegt het stijl en warmte toe aan de ruimte, maar het biedt ook praktische voordelen. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat zowel functioneel als stijlvol is, is een laagpolig tapijt een uitstekende keuze. In dit blog zullen we de voordelen van een laagpolig vloerkleed bespreken en waarom het een must-have is voor elk huis.

Gemakkelijk in onderhoud

Een van de grote voordelen van een laagpolig vloerkleed is het gemak in onderhoud. Door de lage poolhoogte is het kleed minder vatbaar voor vuil en stof. In vergelijking met hoogpolige vloerkleden, waar vuil en stof zich gemakkelijk kunnen nestelen, is een laagpolig tapijt veel eenvoudiger schoon te houden. Regelmatig stofzuigen en af en toe een grondige reiniging zijn meestal voldoende om het kleed in optimale staat te houden. Dit maakt een laagpolig vloerkleed bijzonder geschikt voor mensen met allergieën of huisdieren. Hoogpolige vloerkleden zijn wat lastiger in onderhoud, daarom kiezen mensen vaak laagpolige vloerkleden. De laagpolige vloerkleden kunnen namelijk in elke ruimte en worden ook vaak gebruikt voor onder de eettafel. Bij het hoogpolige tapijt zou dit niet kunnen omdat er dan veel viezigheid in komt. Door een kleed onder te tafel te plaatsen creëer je een luxe uitstraling en doordat het vloerkleed laagpolig is heb je totaal geen extra moeite met onderhouden.

Veelzijdigheid in stijl

Een laagpolig vloerkleed is verkrijgbaar in diverse stijlen, patronen en kleuren, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan elke interieurstijl. Of je nu een modern, Scandinavisch, industrieel of klassiek interieur hebt, er is altijd een vloerkleed met een lage pool uit ons ruim assortiment dat perfect bij jouw stijl past. Het kleed kan dienen als een subtiele aanvulling op de rest van het interieur, of juist als een opvallend accent dat de aandacht trekt. Het biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke smaak tot uiting te brengen. Ronde vloerkleden of zelfs een vloerkleed op maat, onze laagpolige vloerkleden zijn in alle soorten maten en vormen verkrijgbaar. Kom gerust langs in onze showroom om een breed assortiment vloerkleden van hoge kwaliteit te bekijken. Wil jij een speelse uitstraling of juist een strakkere uitstraling, in onze collectie laagpolige vloerkleden vindt jij altijd de juiste. Wil jij weten of het een geschikt vloerkleed is en wil je het laagpolige tapijt even thuis bekijken? Geen probleem, wij komen gratis en vrijblijvend bij je thuis met onze unieke zichtservice.

Geluiddempend

Een ander voordeel laagpolige kleden is de geluiddempende eigenschap. Het kleed kan helpen om het geluid in de ruimte te absorberen, waardoor de akoestiek verbetert. Dit is met name belangrijk in kamers met harde vloeren, zoals tegels of parket, waar het geluid gemakkelijk kan weerkaatsen en een echo-effect kan veroorzaken. Een laagpolig tapijt helpt het geluid te dempen, waardoor de ruimte rustiger en aangenamer wordt. Niet alleen een luxueze uitstraling maar ook nog eens verbeterde akoestiek in huis, wie wilt dat nou niet? Een groot voordeel van een kleed is dat het geweldig geluid kan verbeteren in een bepaalde ruimte.

Warmte en comfort

Niets is fijner dan 's ochtends uit bed stappen en je voeten op een zacht vloerkleed plaatsen. Een laagpolig vloerkleed voegt warmte en comfort toe aan elke ruimte. Het zachte oppervlak voelt heerlijk aan onder je voeten en creëert een gezellige sfeer in huis. Het is ook ideaal voor kinderen om op te spelen, aangezien het een zachte ondergrond biedt die knieën en ellebogen beschermt. Heb jij last van koude voeten? Een nieuw vloerkleed kan dan wonderen doen! Een vloerkleed kan een hoop extra isolatie bieden en is ook vaak een van de belangrijkste redenen voor de aanschaf van vloerkleed. Kies van snel een van de vele soorten kleden van uitstekende kwaliteit en loop weer lekker op blote voeten door het huis. Ook in de winter heb je warme voeten met een van onze prachtige vloerkleden.

Definieer ruimtes

Een laagpolig vloerkleed kan helpen om verschillende ruimtes in een open indeling te definiëren. Als je bijvoorbeeld een grote woonkamer hebt die ook als eetruimte fungeert, kun je een laagpolig kleed onder de zithoek leggen om deze apart te markeren. Dit zorgt voor een visuele scheiding tussen de verschillende functies van de ruimte en creëert een gevoel van structuur.

Kortom, een laagpolig vloerkleed biedt talloze voordelen. Het is gemakkelijk te onderhouden, veelzijdig in stijl, geluiddempend, warm en comfortabel, en kan helpen bij het definiëren van ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een functioneel kleed of een decoratief accent, een laagpolig vloerkleed is een fantastische keuze om je wooncomfort te verhogen. Dus waar wacht je nog op? Haal een laagpolig vloerkleed in huis en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft! Wilt u graag de kleden voelen en in het echt bekijken? Onze medewerkers met jarenlange ervaring staan 6 dagen per week voor je klaar om het perfecte vloerkleed uit te kiezen! Kom langs in onze grote showroom in Hilversum, lekker centraal in Nederland zodat iedereen onze collectie vloerkleden kan bekijken. De koffie staat klaar, dus kom snel naar de Vloerkledenwinkel voor een vloerkleed met een lekkere warme uitstraling.

Terug naar blog