Vloerkledenwinkel op vt wonen & design beurs Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel op vt wonen & design beurs

Vorig jaar was het een groot succes en dit jaar staan we er weer! De vt wonen & design beurs van 3 oktober tot en met 8 oktober in de RAI in Amsterdam. Ben jij weer klaar om te snuffelen tussen honderden woonproducten om je interieur op te vrolijken en aan te vullen? Wij wel! En de woonbeurs is natuurlijk niet compleet zonder de Vloerkledenwinkel.

Je kunt ons vinden met kleden uit de gloednieuwe collecties maar ook met de tijdloze toppers zoals de Vintage collectie. Een aantal van de collecties die mee zullen gaan naar dit jaarlijkse woon event zullen we hier uitlichten.

1. Claire Gaudion

De collectie van de Britse ontwerper Claire Gaudion is pas net gelanceerd maar is nu een van de toppers. De kleurrijke, hippe collectie van Gaudion is ontworpen in samenwerking met HI Rugs. Haar inspiratie voor deze collectie komt van de prachtige Kanaaleilanden waar de ritmes elke keer zorgen voor nieuwe kleuren en ritmes in het landschap. Deze collectie zal zeker te zien zijn op de vt wonen & design beurs.

2. Home Collection

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe Home Collection en deze collectie mag dus zeker niet ontbreken op de woonbeurs. Met prachtige, neutrale kleuren creëer je een gezellig, neutraal en industrieel interieur waar iedereen van op zal kijken.

3. Vintage collectie

De vintage vloerkleden van Louis de Poortere zijn kenmerkend voor Vloerkledenwinkel en voor de woonbranche. Vintage is helemaal van nu en het blijft populair. Deze wollen vloerkleden zijn eenvoudig schoon te maken wat een belangrijk voordeel is van deze collectie.

Behalve deze drie collecties kun je nog veel meer vloerkleden van Vloerkledenwinkel verwachten. Houd de Blog en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws wat betreft de vt wonen & design beurs en wie weet zien we je daar!

Terug naar blog