Top 10 ronde vloerkleden Vloerkledenwinkel

Top 10 ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn helemaal hot op dit moment! Het is een veelzijdig en stijlvol item dat perfect past in elk interieur. Het is soms lastig om de juiste keuze te maken uit een ruim aanbod van kleden. Vandaar dat wij de top 10 ronde kleden van Vloerkledenwinkel voor je hebben samengesteld. Of je nu gaat voor een vintage look, een moderne uitstraling of een bohemian vibe, er is altijd wel een rond vloerkleed dat bij jouw stijl past. In dit artikel gaan we het hebben over de trends op het gebied van ronde vloerkleden en waarom deze zo populair zijn. Daarna zullen we de top 10 ronde vloerkleden van Vloerkledenwinkel onthullen.

Kleuren

Laten we beginnen met de kleuren. Vloerkleden zijn in vele kleuren te krijgen Een van de grootste trends op dit moment zijn natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan aardetinten, zoals bruin, beige, en groen. Een neutrale kleur past perfect in een rustiek interieur, maar zijn ook erg populair in moderne woningen. Een ander populair kleurenpalet is pastel. Zachte kleuren zoals roze, lichtblauw en mintgroen zorgen voor een romantische en zachte uitstraling. Pastelkleuren zijn vooral populair in slaapkamers en kinderkamers. Pastelkleuren zorgen voor extra sfeer in een slaapkamer en kan een echte blikvanger zijn.

Materialen

Qua materialen zien we ook een aantal opvallende trends. Jute is bijvoorbeeld erg populair op dit moment. Het is een natuurlijk materiaal dat perfect past bij de natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn er ook veel ronde kleden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen. Dit past natuurlijk perfect bij een duurzame levensstijl.

Patronen

het is niet verstandig om alleen naar kleur en materiaal te kijken voor een nieuw vloerkleed. Er zijn er ook heel veel verschillende patronen te vinden in ronde vloerkleden. Denk hierbij aan grafische patronen, geometrische vormen of florale prints. Deze patronen zijn vooral populair in moderne en Scandinavische interieurs. Ook zal een hoogpolig tapijt een totaal andere uitstraling geven dan een laagpolig kleed. Een hoogpolig kleed kan met zijn body veel warmte uitstraling terwijl een laagpolig vloerkleed een stuk praktischer is.

Sfeer

Een groot voordeel van vloerkleden die rond zijn is dat ze zorgen voor een warme en gezellige sfeer in huis. Door het ronde ontwerp creëren ze een knusse hoek in de kamer waar je lekker kunt ontspannen. Naast dat ze een gezellig hoekje creëren zijn ze ook erg praktisch. Ronde vloerkleden zijn ideaal voor kleine ruimtes, omdat ze de ruimte groter laten lijken. Ook passen ze perfect onder ronde tafels of in een hoekje van de kamer.

De top 10 ronde vloerkleden van Vloerkledenwinkel

Kortom, ronde vloerkleden zijn een absolute must-have voor elk interieur. Of je nu gaat voor natuurlijke kleuren, gerecyclede materialen of grafische patronen, er is altijd wel een rond vloerkleed dat past bij jouw stijl. Een mooi vloerkleed zorgt voor een gezellige sfeer in huis en is ook nog eens erg praktisch. Dus waar wacht je nog op? Haal snel een fraai vloerkleed in huis en maak jouw interieur compleet! Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij een top 10 ronde vloerkleden samengesteld. Hieronder zie je de top 10 ronde vloerkleden uit het ruime aanbod van Vloerkledenwinkel:

1. MOMO Rugs Designer Elvire Gradient Dot Amber

Dit kleed dat door interieurstylist Elvire is gemaakt in samenwerking met MOMO Rugs is een prachtige gradient! Dit is een rond wollen vloerkleed dat diepte krijgt door de gradiënt kleuren. Een makkelijk kleed dat past bij vele interieurs en zorgt voor kleur, warme sfeer en eenheid. Ook is deze gradient een erg zacht kleed voor extra comfort.

2. MOMO Rugs Wool Cloud 182 Rond

Dit leed van MOMO Rugs is het favoriete kleed van de bezoekers op vloerkledenwinkel.nl; Dit laagpolige vloerkleed is aan 2 kanten te gebruiken waardoor hij extra lang meegaat!

3. MOMO Rugs Panorama Uni Rond

Deze collectie van panorama bestaat uit ronde kleden in een enkele kleur. Normaal gesproken heeft de panorama meerdere kleuren in het kleed zitten. Het handgeweven kleed is gemaakt van wol. Een heerlijk zacht materiaal, dat comfort uitstraalt.

4. MOMO Rugs Perledo Rond

Op de foto's is die rechthoekig maar dit kleed is ook zeker rond beschikbaar. MOMO Rugs Perledo is een charismatisch kleed. Tussen de bolletjes zijn gouden accenten te herkennen. Het vloerkleed krijgt hierdoor een luxueuze uitstraling.

5. Matta Rombe Rond

Het Ronde vloerkleed Matta Rombe is een kleiner alternatief voor de normale Matta Rombe. Deze is geschikt voor de kleinere ruimtes. Het witte vloerkleed wordt afgewisseld met geruite details.

6. Ted Baker Sahara Burgundy Pink

Laagpolig vloerkleed Ted Baker Sahara Pink 56102 is een van de 2 prachtige kleurrijke kleden uit de Sahara collectie van Ted Baker. Deze kleden hebben een leuke geometrische dessin die uit verschillende kleuren bestaat die elkaar zeer goed complimenteren.

7. MOMO Rugs Helsinki Brown

Rond vloerkleed MOMO Rugs Helsinki Brown is een bescheiden schoonheid. Verschillende tinten bruin spelen de hoofdrol in het ontwerp.

8. MOMO Rugs Sten Beige

Het vloerkleed MOMO Rugs Sten Beige tilt jouw interieur naar een hoger niveau. De gemêleerde basis van het kleed bestaat uit verschillende grijs-, bruin- en taupetinten. Met een Sten als het nieuwe kleed zit je altijd goed!

9. MOMO Rugs Plain Dust

Wederom een kleed dat rond beschikbaar is terwijl dit niet zo lijkt! Bij vloerkledenwinkel zeggen we niet graag nee, vandaar dat wij veel rechthoekige kleden graag rond voor jou laten maken. De MOMO Rugs Plain Dust valt op door de eenvoud. Door de rustige kleuren en natuurlijke uitstraling is het vloerkleed gemakkelijk te plaatsen in uiteenlopende interieurstijlen.

10. MOMO Rugs Northern light

MOMO Rugs Northern Light brengt minimalisme en elegantie samen. De MOMO Rugs Northern Light is een tijdloos effen vloerkleed dat handgeknoopt is. Net als de Plain Dust maken wij dit kleed graag van een rechthoekig kleed rond! Ronde tapijten zijn nu eenmaal prachtig.....

 

Terug naar blog