Succesvolle opening showroom Vloerkledenwinkel

Succesvolle opening showroom

Afgelopen donderdag 11 mei was het dan eindelijk zo ver. Onze nieuwe showroom werd officiëel geopend. Na maanden van hard werken mag het resultaat er zijn. Een prachtige showroom met honderden kleden en een groot magazijn. We zijn trots op het eindresultaat.

Familiebedrijf

Vloerkledenwinkel is een echt familiebedrijf. Daarom kon het ook niet anders dan dat de kinderen van Michiel en Marjolein Kroon, de eigenaren van de Vloerkledenwinkel, de showroom officieel mochten openen. Met een schaar mocht Sam, hun oudste zoon, het lint doorknippen.

Opening nieuwe showroom Vloerkledenwinkel

Opening nieuwe showroom Vloerkledenwinkel

Met trots onze nieuwe showroom

Alle gasten kregen een rondleiding van één van de medewerkers van de Vloerkledenwinkel. Vol trots lieten we de nieuwe showroom zien. Aan de rechterkant hadden de genodigden de mogelijkheid hun eigen kleed te ontwerpen via de Design Your Own Tool van HI Carpets. Aan de hand van deze tool kun je zelf dé perfecte kleuren, materiaal en textuur uitkiezen. Zo ontwerp je je eigen kleed! Verder werden de genodigden rondgeleid langs alle vloerkleden. Ook was er iemand van het merk Carpet Sign die liet zien hoe je toefjes maakt en je kon het zelf natuurlijk ook even proberen.

Verkoopteam van Vloerkledenwinkel

BBQ, borrel en muziek

Buiten was er de gelegenheid elkaar te ontmoeten, wat te eten en te genieten van de jazz muziek. Het was een zeer geslaagde opening. We hopen jullie zeker snel te zien in de nieuwe showroom.

Binnenkort zullen de gemaakte foto’s nog verschijnen op de blog.

Terug naar blog