MOMO Rugs in Concept Gallery Amsterdam Vloerkledenwinkel

MOMO Rugs in Concept Gallery Amsterdam

Nieuw! Sinds begin februari zijn wij gestart met een nieuwe divisie onder de naam MOMO Rugs. MOMO is een eigenzinnig, uniek brand dat zich richt op custom-made vloerkleden.

Als divisie van Vloerkledenwinkel heeft MOMO Rugs de ervaring en professionaliteit om unieke, op maat gemaakte vloerkleden te ontwerpen gericht op de laatste trends en ontwikkelingen in de woonbranche. MOMO Rugs werkt samen met internationale, hoogwaardige topmerken die stuk voor stuk een bijdrage leveren aan het produceren van de own-designed kleden.

Collectie

MOMO- Rugs heeft een grote collectie design vloerkleden. Eén van deze vloerkleden is het Bloom 405 vloerkleed. Dit vloerkleed is gemaakt van hoogwaardige wol en kan in elke gewenste maat gemaakt worden.

MOMO Rugs hoogpolig vloerkleed

Grote opening 30 maart

30 maart is de grote opening van de Concept Gallery in Amsterdam.
Concept Gallery is een plek vol inspiratie waar architecten en stijllisten op zoek kunnen naar designproducten. Op 30 maart wordt de Concept Gallery officieel geopend. Aanstaande donderdag komen een aantal inspirerende sprekers naar Amsterdam om te vertellen over hun design-producten.

Meer weten? Kom naar de opening of kijk op de website.

Terug naar blog