Monasch nieuw in collectie Vloerkledenwinkel Vloerkledenwinkel

Monasch nieuw in collectie Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel heeft het merk Monasch opgenomen in het assortiment vloerkleden. Dit nieuwe merk vloerkleden van het Nederlandse bedrijf Best Wool sluit goed aan op de hoogwaardige collectie wollen vloerkleden en de servicepropositie van de vloerkledenspecialist van Nederland en België.

Wollen vloerkleden

Best Wool ontwerpt en produceert sinds 1982 wollen tapijt voor de interieur- en projectenmarkt. Met de lancering van Monasch in 2019 lanceerde Best Wool zijn eerste vloerkleden label. De wollen vloerkleden worden gemaakt in Nederland, in Best. Monasch werkt met de beste  Nieuw-Zeelandse en  Europese wol die puur natuur is wat betreft kleur, comfort, isolerend vermogen, akoestiek en veerkracht om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen.

Topkwaliteit met duurzaamheid

Met het merk Monasch combineert het bedrijf naar eigen zeggen topkwaliteit met duurzaamheid, comfort en warme luxe. Frank Conrad, Hoofd Innovatie en Design bij Best Wool: “Wol is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dat zien we in de mode en meubelstoffen en zeker in de interieurs van nu, waarin natuurlijke materialen en duurzaamheid hand in hand gaan met comfort en luxe.”

Michiel Kroon, eigenaar van Vloerkledenwinkel “Met Monasch voegen we een Nederlands kwaliteitslabel toe aan onze brede collectie hoogwaardige kwaliteit vloerkleden. Aandacht voor onze omgeving is belangrijk. De kleden worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Daarnaast biedt Monasch veel mogelijkheden om aan onze klantwensen te voldoen. Er is veel mogelijk op het gebied van maatwerk en doordat de kleden in Nederland worden geproduceerd is snelle levering mogelijk. Monasch past daarom goed bij onze kwaliteits- en service propositie die wij leveren aan onze particuliere- en zakelijke klanten.”

          

Assortiment

De collectie van Monasch bestaat uit twaalf designs, in verschillende kleuren, maten en randafwerking. Alle kleden kunnen op maat worden gemaakt naar de specifieke wensen van de klant. Bekijk de collectie van Monasch in de webshop van Vloerkledenwinkel.

Terug naar blog