Maak kennis met de collectie 2022 van Louis de Poortere Vloerkledenwinkel

Maak kennis met de collectie 2022 van Louis de Poortere

Met een bak aan ervaring verrast Louis de Poortere ons weer met een verfrissende 2022 collectie, die een wereld aan verschillende stijlen vloerkleden laat zien. Of je nu op zoek bent naar een abstract vloerkleed of juist liever kiest voor een tapijt dat de eeuwenoude geschiedenis doet herleven. Met maar liefst 22 verschillende designs, is de collectie van 2022 van Louis de Poortere zeer uitgebreid te noemen. En dan hebben we het nog niet eens over de inspiratiebronnen die hiervoor zijn gebruikt, want die zijn met recht origineel te noemen. Maak kennis met een greep uit de nieuwe collectie!

1. Mad Men Collection Stellar Cosmic White

Louis-de-Poortere-vloerkleden-Rugs-2022-nieuw-collectie-Structures

9215 Mad Men Collectie Stellar Collection Cosmic White

De Mad Man Stellar Collection is een abstract vloerkleed geĆÆnspireerd op een interstellar reis door het universum. Dit is te zien aan het magische lijnenspel op het tapijt. Een statement piece die makkelijk te matchen is in je interieur.

2. Nuance Module Collection

Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden-2022-nuance-module

9196 Nuance Module Collection Camel Blue

De Nuance Module Collection is een sterk en opvallend vormgegeven kleed. Symmetrische en asymmetrische vormen wisselen elkaar af en onderbouwd door een mix van kleuren en warme materialen. Een prachtig kleed voor liefhebbers van architectuur en een retro woonstijl.

3. Fading World Collection Medaillon

Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-2022-vloerkleden

8255 Fading World Collection Medaillon Grey Turquoise

De Medaillon Fading World collection is met recht een klassieke collectie te noemen. De naam zegt het al, het kleed heeft een medaillon in het midden met aan de buitenkant een sierlijke rand. Een perfect kleed voor in een industrieel of juist vintage interieur.

4. Bakhtiari Antiquarian Collection

Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden-2022

8713 Bakhtiari Antiquarian Collection Khedive Multi

De Bakhtiari Antiquarian Collection is een geĆÆnspireerd op een Oosters tapijt. De bloemmotieven zijn in diamanten op dit vloerkleed weergegeven. Een tapijt wat sfeer brengt in iedere ruimte.

5. Trammel Structures Collection

Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden-2022

9245 Trammel Structures Collection Ovid Beige

De Trammel Structures Collection is zoals een visnet, opgebouwd uit drie verschillende lagen. Zo wordt er subtiel volume gecreƫerd en krijgt het vloerkleed een extra dimensie. Zo kun je kiezen voor een rustige egale kleur zonder dat een vloerkleed saai wordt.

6. Baobab Structures Collection

Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden-2022

9199 Structures Baobab Collection Zacopper

De Structures Baobab Collection neemt je mee naar de vormen van de beroemde Afrikaanse boom. Een vloerkleed waarbij de schors van de stam is vertaald naar een weefstructuur met diepte. Een prachtig kleed wat in verschillende kleuren beschikbaar is.

Afmetingen en prijzen

Een Louis de Poortere vloerkleedĀ is in verschillende formaten leverbaar:
 • 80x150 cm
 • 140x200 cm
 • 170x240 cm
 • 200x280 cm
 • 230x330 cm
 • 280x360 cm

  En de prijzen variĆ«ren vanaf ā‚¬166,- voor 80x150 cm tot ā‚¬1441,- voor 280x360 cm. De katoenen kleden van Louis de Poortere zijn slechts 3 mm hoog, maar door de ingebouwde anti-slip, blijven ze perfect liggen op harde vloeren. Mocht je een keuze hebben gemaakt, dan wordt het kleed binnen 3-5 dagen gratis bij je thuisbezorgd. Zo kun je er extra snel van genieten!

  Wil je de 2022 collectie van Louis de Poortere graag in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Wil je graag dat we met je meedenken? Boek dan een afspraak voor (online)Ā Stylingadvies en laat je gratis adviseren door een interieurstylist. Dit kan uiteraard ook gewoon in de winkel. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte kleed!

  Terug naar blog