Inspiratie | Home collectie Vloerkledenwinkel

Inspiratie | Home collectie

Gek ben ik op vloerkleden. Door het neerleggen van een kleed op de vloer, wordt voor mij het interieur een geheel. Het verbindt met elkaar de bank, een stoel, de tafel, etc. Het biedt warmte, maar is ook een duidelijke eye-catcher in huis. Ik kies voor een vloerkleed!

 

Vintage vloerkleed voor ieder

Het meest fantastisch vind ik vintage kleden, zeker op een beton en-of visgraat vloer. Kleden die wat mij betreft ook een plekje horen te hebben in ieder interieur zijn effen kledenOok effen kleden. Het is tijdloos en valt goed te combineren. Hoe fijn is het als een eyecatcher in huis nooit verveelt?!

Onlangs was ik met mijn gezin een midweek in Egmond aan Zee. Tijdens onze ‘mini’ vakantie, brachten wij een bezoek aan de Vloerkledenwinkel.nl. Althans ik! Wat is hier veel keus aan verschillende kleden te vinden zeg. Ik zag prachtige hoogpolige kleden, maar ook kleden met een fel patroon, effen kleden en nog veel meer. Kleden van wol, vilt en ga maar door.

Tijdloos en betaalbaar

Tijdens mijn bezoek viel mijn oog op dit kleed: Kross kleed. Een tijdloos design en voor een prima prijs. Het kleed maakt onderdeel uit van hun eigen exclusieve collectie, de Home Collection.

De Kross 900 is een handgetuft vloerkleed met een aanwezige structuur en gemaakt van wol. Er zijn drie kleuren te verkrijgen in 2 verschillende maten, namelijk in het wit/beige, lichtgrijs en donkergrijs.

Deze blog is geschreven door Carolien Manning van Binnenhuisinspiratie. In samenwerking met Vloerkledenwinkel.

Terug naar blog