Vloerkleden thuis bekijken Vloerkledenwinkel

Vloerkleden thuis bekijken

Vloerkledenwinkel biedt een unieke zichtservice aan. Een vloerkledenspecialist komt dan bij je thuis langs met één tot drie kleden die je het mooist vindt. De specialist bekijkt rustig bij je thuis hoe de kleden staan in je interieur en beantwoordt alle vragen die er zijn.

De speciale zichtservice is mogelijk met alle soorten en maten vloerkleden. Er wordt wel van tevoren gekeken welke maat er op voorraad is en die wordt meegenomen. Maar wees gerust; want vloerkledenwinkel heeft in de gloednieuwe showroom ruimte voor honderden kleden waardoor het bijna zeker is dat het kleed van jouw voorkeur erbij zit. Ben je op zoek naar een neutraal, tijdloos kleed of juist een design en modern kleed?

Het kleed van je voorkeur zal dus bijna altijd beschikbaar zijn voor de zichtservice.

Indien je uiteindelijk besluit geen kleed te kopen naar aanleiding van de zichtservice betaal je slechts € 40,-. Maar indien je door de zichtservice tot dé perfecte keuze bent gekomen, betaal je niets voor deze extra service.

Bij klanten thuis

Onze specialisten zijn inmiddels al op plekken overal in Nederland geweest en hebben alle soorten vloerkleden in honderden interieurs gelegd. Ze weten dus precies welk vloerkleed het best past in jouw zithoek, keuken of slaapkamer. Op onderstaande foto’s vindt je een aantal interieurs waar onze specialisten al langs zijn geweest met de zichtservice.

Zichtservice thuis foto

Het vloerkleed Vintage Kelim Tapijt Black and White 8101 bij een klant thuis

Perletta Limone bij klant thuis

De Perletta Limone bij een klant thuis

Zichtservice

Wil je graag een zichtservice om ook te bekijken hoe het vloerkleed dat je leuk vindt staat in je interieur? Neem dan contact op met de klantenservice via: klantenservice@vloerkledenwinkel.nl

Welke foto vind jij het mooist?

Terug naar blog