Woontrend: fluweel in je interieur Vloerkledenwinkel

Woontrend: fluweel in je interieur

Oktober is dé woonmaand en daarom delen we deze maand verschillende woontrends. Is jouw huis al helemaal klaar voor de koude dagen of wil je nog wat sfeer aan je interieur toevoegen? Eén van de woontrends die we deze maand graag met je delen is het gebruik van fluweel. Combineer fluwelen meubels of woonaccessoires met een mooi wollen vloerkleed en je huis is helemaal klaar voor de winter!

Fluweel in verschillende woonstijlen

Bij fluweel denk je misschien aan een klassieke woonstijl, maar ook in een industrieel interieur staat dit materiaal super. Je ziet stoffen als fluweel veel terug in banken en stoelen, maar ook bij woonaccessoires als sierkussens.
Je kunt ook kiezen voor een fluweelachtige look in je vloerkleed. De Dipgeo Rust 58405 van Ted Baker bijvoorbeeld. Dit kleed is geweven in een mix van wol en tencel, maar heeft dezelfde luxe uitstraling als fluweel aan je interieur toe kan voegen.

Fluweel combineren met andere materialen

Combineer fluweel met andere materialen als hout, marmer en messing voor een mooi geheel. Met een paar fluwelen kussens geef je je huis al een prachtige sfeervolle en luxe uitstraling, zonder dat je daarvoor veel nieuwe meubels aan .Home Collection vloerkleed

 Combineer bijvoorbeeld het vloerkleed Stockholm ch8 van onze Home Collection met een fluwelen poef en zijden kussens op je bank. Het geeft je interieur net even wat extra warmte en sfeer.

Ook het Brink en Campman Rocks 70501 kleed past met zijn warme kleurcombinatie helemaal thuis in een herfst interieur. Combineer met wat fluwelen kussentjes op je bank en je wilt de deur niet meer uit.

Brink en Campman Rocks vloerkleed

Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Dan ben je natuurlijk altijd welkom bij onze showroom in Hilversum.
Terug naar blog