Woontrend Botanisch: Welk vloerkleed past hierbij? Vloerkledenwinkel

Woontrend Botanisch: Welk vloerkleed past hierbij?

In het kader van Oktober Woonmaand delen we deze maand een aantal woontrends. In dit artikel is de Botanische woontrend aan de beurt. Deze trend is niet helemaal nieuw dit najaar, maar blijft populair. Ook wij zijn nog steeds gek op de botanische woontrend, waarin een rustige basis gecombineerd wordt met warme groene tinten.

In een botanisch interieur komt alles wat te maken heeft met plantkunde en natuur terug. Natuurproducten als hout, steen of marmer passen hier perfect bij. Begin je botanische interieur met een rustige basis en breng vervolgens kleur en sfeer aan met woonaccessoires. Kies voor mooie planten en natuurlijke (groen) tinten.

Een rustige basis: Home Collection

Een rustige basis combineren met natuur- en groentinten past helemaal in deze woontrend. De kleden van onze Home Collection hebben een tijdloos design en zijn gemaakt van wol. Daarmee zijn de vloerkleden uit deze collectie perfect geschikt voor een rustige basis van je interieur.

Home Collection vloerkleed botanisch interieur

Home Collection Basket

Een botanisch vloerkleed: Brink en Campman

Bij een botanisch interieur kun je niet alleen kiezen voor een vloerkleed als rustige basis, ook kun je kiezen voor een vloerkleed geheel in botanische stijl. Het Kaleidoscope Hortus vloerkleed van Brink en Campman bijvoorbeeld. De fijne wollen garens geven een prachtig handgeschilderd effect, waardoor je je bijna buiten in de natuur waant.

Met liefde voor de natuur: Woodnotes

 De vloerkleden van het merk Woodnotes zijn gefabriceerd van papier en zijn hierdoor volledig ecologisch en afbreekbaar. Het idee achter Woodnotes is geïnspireerd door de ruige natuur van Finland en de nieuwste technologieën. Het is het eerste bedrijf in de wereld dat papier gebruikt voor de productie van de kleden en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept. Deze ecologische vloerkleden passen helemaal in een botanisch interieur. Beija Flor vloerkleed

 

Wil je meer inspiratie of advies over hoe je de botanische woontrend toepast in jouw interieur? Dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze winkels.

Terug naar blog