Wat kan een vloerkleed voor jouw interieur betekenen? Vloerkledenwinkel

Wat kan een vloerkleed voor jouw interieur betekenen?

Hippe vloerkleden voor een compleet interieur

Een opvallend en hip vloerkleed in de woonkamer zorgt ervoor dat je interieur meteen meer compleet is. Vloerkleden maken ruimtes vaak net wat knusser en gezelliger en je creƫert er meer kleur mee in je woning. Of je nu kiest voor een hoogpolig kleed, een meer vintage look, voor design kleden of moderne of tijdloze kleden; een vloerkleed is een toevoeging aan je inrichting.

Vintage vloerkleden

Wanneer je op zoek bent naar een kleed dat er authentiek en wat versleten uitziet, dan is een vintage vloerkleed een goede keuze. Je kunt een tapijt met vintage look gemakkelijk combineren met een klassieke inrichting, maar ook bij een stoere en industriƫle stijl past de vintage look. De kleden zijn in opvallende kleuren maar ook in zachte, lichte tinten verkrijgbaar.

Louis de Poortere vintage vloerkleed

Design kleden

Ook kleden van bekende designers kunnen een echt toevoeging zijn aan je interieur. Designers zoals Charlotte Lancelot en Marcel Wanders zorgen ervoor dat hun vloerkleden er net iets anders uit zien en een bijzondere uitstraling geven aan je kamer. De design vloerkledenĀ zijn in verschillende maten en vormen te verkrijgen en zijn vaak gemaakt van wol.

Wollen vloerkleed

Tijdloze tapijten

Een nieuw tapijt in huis zorgt ervoor dat je huiskamer of slaapkamer net een andere uitstraling krijgt dan de kamer altijd had. Je kunt ook kiezen voor tijdloze tapijten die jaren meekunnen. Deze kleden hebben vaak een meer neutrale look, waardoor ze ook bij diverse soorten interieurs goed passen. De kleden hebben een fijne structuur, zijn hip en ook comfortabel.

Ruime keuze uit kleden op de vloer

Of je nu gaat voor felle kleuren, drukke patronen, rustige en egale kleden of hoogpolig tapijt dat vooral ook in de wintermaanden erg fijn is aan je voeten, er is een ruime keuze aan tapijten voor in je huis. Kies jouw favoriet die past bij je interieurstijl en je inrichting is weer als nieuw.

Rocks vloerkleed Brink en Campman

Terug naar blog