Scion Mr Fox

   Vloerkleed voor de kinderkamer

   Kleurrijk, vrolijk en fantasierijk; met die drie woorden kun je de kids-collectie van Vloerkledenwinkel omschrijven. Van schattige, roze kleden voor in een echte meidenkamer tot stoere, blauwe jongenskleden. Wat heeft jouw voorkeur? 

   In de kids collectie van Vloerkledenwinkel liggen Scion Mr. Fox kleden. Deze kleden zijn speciaal gemaakt voor een stoere jongenskamer, maar dit vloerkleed is beschikbaar in verschillende kleuren en daardoor ook leuk voor een meidenkamer.

   De kids collectie van Scion

   Mr. Fox is inmiddels op veel interieurproducten afgebeeld en iedereen zal de typische vos in je kamer herkennen.  Niet alleen de vossen van Scion zijn populair. Ook de Raita kan prima op een kinderkamer. De Raita is betaalbaar, lekker vrolijk en gemaakt van wol. Wol is heel eenvoudig schoon te houden wat natuurlijk ideaal is voor een kinderkamer.

   Scion vloerkleed

   Harlequin kids collectie

   De schattige kinderkleden van Harlequin zijn geliefd bij meisjes. Een dansende ballerina maakt jou toch ook vrolijk? De Polly is geweven en gemaakt van wol. Dit kindervloerkleed is met de hand getuft in India.

   Welk kindervloerkleed past in de kamer van jouw kind?

   Recente artikelen