Louis de Poortere vloerkleed in eetkamer

   Vloerkleed in de eetkamer

   Een vloerkleed in de eetkamer lijkt misschien niet praktisch, als je kijkt naar alle vlekken die het kan veroorzaken. Maar niets lijkt minder waar. Vlekken zijn namelijk eenvoudig schoon te maken waardoor je de eetkamer best wat gezelliger kunt maken. De eetkamer is namelijk een functionele ruimte en je brengt er ook nog eens een groot gedeelte van de dag door. De perfecte plek voor een gezellig vloerkleed dus.

   Een vloerkleed in de eetkamer moet goed tegen de vlekken kunnen die je maakt tijdens het koken. De perfecte kleden voor in de keuken zijn van het merk Louis de Poortere. Louis de Poortere is een merk uit België en heeft een grote, betaalbare vintage collectie. De onderkant van een Louis de Poortere tapijt bevat een anti-slip laag waardoor het kleed echt op zijn plek blijft liggen en je niet bang hoeft te zijn dat het vloerkleed gaat verschuiven. Ook zijn de vloerkleden van Louis de Poortere goed schoon te maken. Vlekken zijn eenvoudig uit het materiaal katoenchenille te halen.

   Louis de Poortere vloerkleed in eetkamer

   Coppertone Mad Men

   Louis de Poortere in de eetkamer

   De vloerkleden van Louis de Poortere zijn erg dun en je kunt daarom makkelijk een vintage tapijt onder je tafel en eetkamerstoelen zetten. Het vintage tapijt blijft door de anti-slip laag wel liggen dus je zult niet makkelijk over het tapijt struikelen. Een vloerkleed in de eetkamer geeft een gezellige uitstraling. Het moment van de dag dat je met elkaar gaat eten is ook één van de leukste momenten van de dag, toch? Dus waarom zou je deze plek in je interieur niet wat gezelliger maken

   Louis de Poortere vloerkleed in eetkamer

   Aleppo Pepper

   Kies je kleed in verhouding met de tafel

   Als je een kleed kiest voor onder je tafel en eetkamerstoelen is het belangrijk om goed rekening te houden met je tafel. Het vloerkleed moet in ieder geval groter zijn dan de tafel. Stoelen vallen bij voorkeur binnen het kader van het kleed. Zo kan je eenvoudig je stoel naar achteren schuiven of opstaan zonder dat de poten net van het kleed afglijden. Neem in ieder geval 75 centimeter als richtlijn. Het kleed moet in ieder geval vanaf de tafel gezien 150 centimeter breder zijn in elke richting.

   Perletta vloerkleden

   De vloerkleden van Perletta zijn ook uitermate geschikt voor onder de eettafel. De handgeweven tapijten van Perletta zijn vanwege de lage textuur geschikt voor onder de eettafel. De Perletta tapijten zijn ook in elke gewenste maat te maken en daardoor kun je goed bekijken wat er in jouw eetkamer past zodat je voldoende ruimte hebt voor het schuiven met stoelen.

   Home Collection

   Een groot deel van de kleden uit de Home Collection hebben ook een lage textuur en zijn daardoor geschikt voor de eetkamer. De kleden uit de Home Collection en van het merk Perletta bevatten neutrale kleuren en zijn daardoor zowel modern als tijdloos.

   Heb je nog vragen over vloerkleden in de eetkamer? Neem dan contact op of om langs in onze showroom.

   Home Collection voerkleed in kamer

   Home Collection – Sten

   Recente artikelen