Een vloerkleed bij een donkergrijze bank Vloerkledenwinkel

Een vloerkleed bij een donkergrijze bank

Zoek jij een vloerkleed voor bij een donkergrijze bank? Lees dan deze blog! Zoals je misschien al weet is Vloerkledenwinkel de vloerkleden specialist van Nederland. De collecties worden zorgvuldig samengesteld waarbij trends nauwlettend in de gaten worden gehouden. Daarnaast houden we ook rekening met veel gebruikte kleuren in het interieur. Hieruit ontstaat een collectie vloerkleden met gewaagde items, maar ook kleden die rust brengen in een interieur.

Er wordt wel eens gezegd dat een bank in het donkergrijs saai is. Hier zijn wij het absoluut niet mee eens. Een donkergrijze bank is een goede basis voor vele interieurstijlen. Door te werken met accentkleuren op en rond de bank kun je een goede samenhang creëren. Onze interieurstylist laat je hieronder uiteenlopende vloerkleden zien, maar alle combineren ze goed met de kleur donkergrijs. Voordat jij je gaat oriënteren voor een vloerkleed is het goed om jezelf af te vragen of je een opvallend of rustig kleed wilt hebben. Mag het kleed in het oog springen? Of is het kleed de verbinder tussen de meubelstukken en ligt het accent bij andere meubels/accessoires.

Een gewaagd kleed bij de donkergrijze bank

Een echte eye-catcher in je interieur is toch wel een vintage vloerkleed. Je kunt kiezen voor een echte vintage of voor een nieuwe moderne vintage. Een echt vintage kleed is gewassen, geschoren en soms opnieuw geverfd. Het zijn stoere kleden met een geschiedenis én van elk is er maar één. Je haalt echt een kleed met karakter in huis. Louis de Poortere is één van de bekendste merken die nieuwe moderne vintage vloerkleden maakt. Hieronder zie je de Louis de Poortere Antiquarian met blauwe, grijze en beige tinten. Het patroon is aanwezig, maar doordat de kleur goed mengen met de meubels past het goed bij elkaar. Een perfect vloerkleed voor bij een donkergrijze bank als het wat gewaagder mag!

Vintage vloerkleed bij donkergrijze bank

Vloerkleed met structuur 

Wil jij samenhang creëren tussen de losstaande meubelstukken in jouw interieur? Kies dan voor een lichtgrijs of beige gemêleerd vloerkleed met structuur om het spannend te houden. Een bijkomend voordeel van een structuur vloerkleed is dat het bijdraagt aan een goede akoestiek. Bekijk hier meer dan 500 vloerkleden met structuur die passen bij een bank in de kleur donkergrijs.

Structuur vloerkleed bij grijze bank

Maak het spannend

Kies voor een kleed dat nog donkerder is dan je bank om het spannend te maken. Hieronder zie je goed wat het effect is als je voor een donker kleed kiest. Een krachtige look en feel die goed past bij een moderne inrichting. Dit donkere vloerkleed met een diepe zwarte kleur past perfect bij een lichte vloer en maakt de ruimte intiem.

Donker vloerkleed bij grijze bank

Advies nodig?

Onze adviseurs en interieurstylisten helpen je graag bij het uitzoeken van een kleed dat perfect past bij jouw donkergrijze bank. Wij nodigen je van harte uit om naar onze winkel te komen. Om een goede keuze te maken is het handig als je een foto of stofstaal van je bank meeneemt. In onze winkel vind je veel verschillende vloerkleden en tevens ook stalen. Je zult zeker slagen!

Terug naar blog