Trendkleur groen: 5 groene vloerkleden Vloerkledenwinkel

Trendkleur groen: 5 groene vloerkleden

Groen is dé hipste kleur van dit najaar! Je zult geen winkel ontdekken zonder groen in het assortiment, je draagt het en je ziet het overal. Daarom wordt het tijd om je interieur ook op deze woontrend af te stemmen. Steek je interieur in een groen jasje.

 GAN Raw Lima

Het vloerkleed GAN Raw Lima geeft jouw interieur een zomers tintje maar geeft je tegelijkertijd dat buitengevoel. Als je het zoals op de foto combineert met een lichte tafel en mooie stoelen heb je een gezellig, buiteninterieur.

Vintage Fading Medaillon Jade 8258

Van zomers lichtgroen naar een donkerdere kleur groen. De Jade 8258 heeft een hippe kleur die prachtig te combineren is met een effen interieur zoals op de foto. Dit geweven vloerkleed is gemaakt in Belgïe van het Italiaanse garen katoenchenille. Dit vloerkleed is geweven op weefgetouwen met een combinatie van fijne zuivere wol en katoenchenille. De 8258 geeft je interieur net dat beetje extra waardoor je verstelt zult zijn van je prachtige interieur.

Desso & Ex 7322 – 621

Dan een vloerkleed wat helemaal op maat gemaakt kan worden. De Desso & Ex 7322 – 621 kan zowel gefestonneerd als blind afgewerkt worden. De mintgroene kleur geeft je interieur een frisse uitstraling. Het bijzondere aan dit vloerkleed is dat er geen maatbeperkingen aan zitten. Het kleed moet alleen minimaal besteld worden in 200 x 200 centimeter maar verder maakt de maat niets uit! Dit Polyamide vloerkleed is hip, trendy en jij bepaalt hoe het er uit komt te zien!

Claire Gaudion Bordeaux Vert

Het vloerkleed Claire Gaudion Bordeaux Vert is een vloerkleed uit de design collectie van de Britse ontwerper Claire Gaudion. Claire haalt al haar inspiratie van de Kanaaleilanden. De ritmes in de vloerkleden die ze ontdekt stopt ze in haar prachtige ontwerpen. Deze wollen vloerkleden zijn speciaal afgewerkt met een speciaal weefgetouw in Schotland.

Home Collection Wool Cloud

Het vloerkleed Home Collection Wool Cloud is beschikbaar in wel drie kleuren groen. Deze wollen vloerkleden zijn met de hand geweven in Europa. Het tijdloze Wool Cloud vloerkleed is aan beide zijden te gebruiken en eenvoudig schoon te maken.

Welk vloerkleed vindt u het mooist? Laat het ons weten!

Terug naar blog