Top 10 zomerse vloerkleden Vloerkledenwinkel

Top 10 zomerse vloerkleden

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat een zomers gevoel uitstraalt? Een vrolijk, fris kleed wat je interieur een Zomerse look geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vloerkledenwinkel heeft echte zomerse kleden. De kleden in de Top 10 zijn licht, dun en met de hand geweven.

1. Artwork Graphic

De Artwork Graphic van het Deense merk Artwork is verkrijgbaar in vier kleuren. De Artwork kleden zijn speels en passen perfect in een pastelinterieur. De graphic kleden zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse Wol en erg dun. Hierdoor zijn ze zeker geschikt voor je Zomerse interieur! Houd je van vlakken en een industrieel interieur? Dan is dit kleed zeker iets voor jou!

2. Gan Duna Grey

Op nummer twee staat dit prachtige grijze vloerkleed van het Spaanse merk Gan. De Gan Duna is gemaakt door het ontwerptrio: Luis Calabuig, Maria Mengual & Ana Segovia. De Duna is geïnspireerd op de Nomadische manier van leven. Dit kleed is dun omdat het met de hand getuft is van Wol. Ook dit kleed is makkelijk schoon te houden. Dit design, pastelkleed maakt je interieur helemaal klaar voor de zomer!

 3. Dash & Albert Rugby Stripe Denim

De Dash & Albert Rugby Stripe kan als een van de weinige kleden zowel in- als outdoor gebruikt worden. De Rugby Stripe is daarmee een mooi kleed voor bij je tuinset. Dit kleed is bestand tegen elke vorm van buiten klimaat en indien er toch wat vlekken op het kleed komen, is dit heel eenvoudig weer te verwijderen.

4. Artwork Vitalia

Een ander kleed van het in- en outdoor merk Artwork die erg geschikt is voor de zomer, is de Artwork Vitalia. De naam van het kleed zegt het al; levendig. De Vitalia is gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse wol en vlas. De leuke franjes geven het kleed een extra vrolijk tintje. De Vitalia is een mooie toevoeging aan een Scandinavisch interieur.

5. Brinker Summer

De naam zegt het al; Summer! Dit vrolijke, fleurige vloerkleed is perfect voor een zomerinterieur. Deze kleden worden met de hand geweven in India. Het Brinker Summer kleed zorgt voor vrolijkheid maar tegelijkertijd rust en natuurlijkheid door het weefpatroon. Ook dit kleed is door het wollen materiaal eenvoudig schoon te maken.

Brinker Summer vloerkleden

6. Gan Kelim Palermo

De Palermo van Gan is geïnspireerd op Arabische en Perzische invloeden. Dit wollen kleed is dun, van Wol en daarmee geschikt voor in de zomer. Dit vrolijke, blauwe design kleed is eigenzinnig en daarmee opvallend in uw interieur.

7. Artwork Shared

De Artwork Shared is als geen ander geschikt voor een zomers interieur. Deze collectie bestaat uit kleden met twee vlakken waarvan een van de vlakken een pastelkleur heeft. Deze collectie is met de hand geweven van Nieuw-Zeelandse wol. Door dit kleed toe te voegen aan je interieur, krijgt je huiskamer een natuurlijke balans.

8. Dash & Albert Chevron Light Blue/White

De Chevron van Dash & Albert is ook zowel binnen- als buiten te gebruiken en daardoor een unieke toevoeging aan je interieur. Met een outdoor vloerkleed fleur je het buiteninterieur helemaal op. Dit kleed is gemaakt van popylproyleen/polyester maar ook dit materiaal is eenvoudig te reinigen door middel van het gebruiken van de tuinslang.

9. Brink & Campman Radja

De Radja van Brink & Campman is door zijn kleuren en het materiaal wol geschikt voor een zomers interieur. Dit dunne vloerkleed is beschikbaar in vier verschillende kleuren en daarmee is er voor ieder wat wils. De Radja is betaalbaar en van hoge kwaliteit. Dit handgeweven vloerkleed zal echt een toevoeging zijn aan je interieur.

Brink en Campman Radja vloerkleed

10. Artwork Memo Rust

De Memo Rust is gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol en daarmee dun, licht en leuk voor in een Zomers interieur. Dit vloerkleed in pastelkleuren bestaat uit vierkanten en driehoeken en geeft je interieur daarmee een Industriële look.

Artwork Memo Rust

 

Terug naar blog