Prachtige foto’s showroom door Stijlidee Vloerkledenwinkel

Prachtige foto’s showroom door Stijlidee

Stijlidee is één van de stylisten die regelmatig een kleed bij ons koopt voor één van haar klanten. Voor woonprofessionals bieden wij speciale voordelen aan.

Winnie van Stijlidee was erbij op 11 mei toen de opening van de Vloerkledenwinkel plaatsvond en maakte prachtige foto’s van het nieuwe pand. Een paar van die foto’s delen we graag met jullie.

Door de interieurhoekjes kun je precies zien welke maat je vloerkleed nodig heeft. Moet het vloerkleed onder de bank liggen, voor de bank of er onder doorkomen?

Foto's van Stijlidee

Indien je een kleed wilt bekijken die niet op voorraad is, kun je altijd een staal meenemen en thuis bekijken. Je kunt dan alvast goed de structuur en kleur van het vloerkleed zien.

Vloerkleed met bloemenpatroon

Het bovenste kleed op de stapel is van Ted Baker. Dit indrukwekkende Ted Baker vloerkleed is opvallend en direct herkenbaar door de vrolijke kleuren. Het vloerkleed is geweven en geschikt voor zwaar gebruik.

Home Collection Stijlidee

De Home Collection van de Vloerkledenwinkel is exclusief verkrijgbaar bij de Vloerkledenwinkel. Deze kleden zijn betaalbaar en bestaan uit neutrale kleuren waardoor ze in elk interieur staan.

Naar welk kleed ben jij op zoek?

Terug naar blog