Nieuwe Moooi Carpets collectie Vloerkledenwinkel

Nieuwe Moooi Carpets collectie

Moooi Carpets is een verfrissend designmerk van topontwerper Marcel Wanders. De vloerkleden die Moooi Carpets produceert zijn allemaal eigentijds en speciaal. Achter elk vloerkleed schuilt een boodschap.

Sinds april staat de nieuwe collectie van Moooi Carpets op de webshop. De vloerkleden zoals de Utopian Fairy Tales, de SFM en de Chigago worden digitaal geprint.
De vloerkleden van Moooi Carpets zijn kleurrijk en hebben een verbluffende kwaliteit. Eén van de nieuwe vloerkleden is de collectie SFM.

SFM

Het vloerkleed SFM staat voor mysterie en traditie. Marcel Wanders wilde met de drie verschillende vloerkleden die hij maakte een geometrische en mysterieuze wereld creëren. De SFM en de andere vloerkleden van Marcel Wanders zijn op het eerste gezicht klassiek maar zeker modern.

Utopian Fairy Tales

De andere nieuwe collectie is ontworpen door Noortje van Eekelen. Met de Fairy Tales wilde ze een droomwereld creëren waarin de waanbeelden die we vaak zien een plek krijgen. Vloerkledenwinkel interviewde Noortje van Eekelen over het design en het productieproces van de Utopian Fairy Tales.

Terug naar blog