Nieuwe collecties: Claire Gaudion, Home Collection en meer … Vloerkledenwinkel

Nieuwe collecties: Claire Gaudion, Home Collection en meer …

Misschien heb je het al gezien; er zijn nieuwe collecties toegevoegd aan ons assortiment! Van de wollen, kleurrijke collectie van de Britse designer Claire Gaudion tot de Polyamide collectie die tot stand is gekomen uit een samenwerking tussen Desso & Ex Interiors. Of op zoek naar een hoogpolig, MOMO Rugs vloerkleed? Vloerkledenwinkel presenteert de nieuwe zomercollecties van 2017. Laat je verrassen en inspireren!

1. Claire Gaudion

Claire Gaudion vloerkleed

Claire Gaudion Bordeaux Vert

Claire Gaudion is een Britse designer die hedendaagse woonaccessoires ontwerpt. Claire haalt haar inspiratie uit de natuur en dan specifiek; de Kanaaleilanden. En dan nog specifieker; haar thuiseiland Guernsey. De Britse designer houdt van de natuurlijke ritmes, het mooie licht en de schaduwen en dramatiek van het kustlandschap. De inspiratie van deze kusteilanden ontwikkelde deze prachtige collectie vloerkleden. De vloerkleden van Claire Gaudion, waaronder de Bordeaux Vert, zijn in Engeland gemaakt van 100% Merino wol. De Claire Gaudion vloerkleden zijn met de hand getuft en met veel aandacht voor detail gemaakt.

2. MOMO Rugs

MOMO Rugs vloerkleden

Ripe Mix 115

MOMO Rugs komt je wellicht nog niet zo bekend voor, maar het is zeker de moeite waard dit merk in de gaten te houden. De showroom van MOMO Rugs bevindt zich in de Concept Gallery in Amsterdam. De Concept Gallery is een inspiratie-hub voor interieur- en woonliefhebbers. De vloerkleden van MOMO Rugs zijn allemaal op maat te maken en in talloze kleuren verkrijgbaar. Wil je lichtblauw, donkergroen of toch beige? Met de vloerkleden van MOMO Rugs zijn alle opties mogelijk. De Design Your Own Tool van MOMO Rugs is uniek in Nederland.

3. Home Collection

Home Collection vloerkleden

Home Collection Wool Fine 80

Home Collection van Vloerkledenwinkel heeft nu ook een hele nieuwe collectie. De vloerkleden uit deze collectie zijn volledig op maat te maken en beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. De Wool Fine, te zien op bovenstaande foto, is geweven van wol in Europa. De Fine is dubbelzijdig te gebruiken en heel eenvoudig schoon te maken. Als je op zoek bent naar een neutrale look is dit dus een leuk vloerkleed voor jouw interieur! De Frost en Gradient zijn daarentegen verkrijgbaar in de maat 160 x 230. Deze collecties hebben een opvallend patroon. Deze vloerkleden worden gemaakt van Polyamide en Wol.

4. Desso & Ex

Desso & Ex

Desso & Ex 4311 – 640

De Desso & Ex collectie is voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen Desso en het interieurbureau Ex Interiors. Deze collectie vloerkleden focust zich op het verbinden van ruimtes, mensen en patronen. De twee wilden een dynamische collectie ontwerpen met gebruik van patchwork. Het bijzondere aan de collectie Polyamide vloerkleden is dat het zowel gefestonneerd als blind afgewerkt verkrijgbaar is. Met festonneren wordt de rand van je vloerkleed omgezoomd en bij blind afgewerkt krijgt de rand van je vloerkleed een blinde rand. Aan jou de keus!

5. Louis de Poortere Haute Couture

Louis de Poortere Haute Couture

Louis de Poortere Haute Couture 8935

Louis de Poortere is een begrip in de vloerkleden branche. De vintage vloerkleden van Louis de Poortere worden veel verkocht en zijn er in alle soorten en maten. Het Belgische merk heeft nu een Haute Couture collectie. Deze collectie bestaat uit 5 wollen vloerkleden met een luxe en chique uitstraling. De Haute Couture collectie is vervaardigd met een Jacquard flatweave.

Inspiratie opgedaan na het zien van deze prachtige, nieuwe collecties? Ga vooral naar de website of neem een kijkje in onze showroom. Welke collectie vind jij het mooist? Wij zijn benieuwd!

Terug naar blog