Modern vloerkleed in een klassiek interieur Vloerkledenwinkel

Modern vloerkleed in een klassiek interieur

Een modern vloerkleed in een klassiek interieur. Deze vraag horen we vaak. Klassieke vloerkleden hebben vaak een retro stijl maar welke kleden zijn nu ook in deze tijd toepasbaar en passen bij een modern interieur?

Louis de Poortere is een grote leverancier van Vloerkledenwinkel. Louis de Poortere heeft als één van de weinige hun gehele collectie gericht op een vintage interieur. Maar wat dit merk anders maakt is dat de kleden van dit Belgische merk ook toepasbaar zijn in een modern interieur.

Moderne vloerkleden

Wat is een modern vloerkleed precies? Met een modern vloerkleed verandert de hele sfeer in je interieur. Wanneer je woon- of slaapkamer wel een andere look kan gebruiken, is een modern vloerkleed de perfecte oplossing. Zo ben je in één keer klaar! Er zijn moderne vloerkleden in diverse kleuren, vormen en maten. Een modern vloerkleed staat goed op een houten vloer want daardoor is het contrast goed zichtbaar. Het combineren van een modern vloerkleed met een klassiek interieur zorgt ervoor dat het vloerkleed nog meer opvalt.

Welk modern vloerkleed zal goed passen in jouw klassieke interieur? Laat het ons weten. 

Terug naar blog