Kleurtrend: warm je huis op met de kleur rood! Vloerkledenwinkel

Kleurtrend: warm je huis op met de kleur rood!

Regelmatig delen we kleur- en woontrends op onze blog. Deze keer geven we aandacht aan de kleurtrend rood. Rood is een prachtige kleur waarmee je meer warmte in je huis aan kunt brengen. De kleur van passie, kracht en liefde kan je interieur een nieuw soort energie geven. Het is wel goed om te bedenken dat rood een vrij intense kleur is, waardoor sommige mensen aan een aantal rode accessoires in huis al genoeg hebben, terwijl anderen bijvoorbeeld kiezen voor een hele rode wand. Ter inspiratie hebben wij wat prachtige rode vloerkleden uit onze collectie op een rijtje gezet.

Subtiel Rood: Gan Rugs Japan

Wil je graag op een subtiele manier wat rood aanbrengen in je interieur? Dan kan het vloerkleed Japan van Gan Rugs een goede keuze zijn. Het kleed heeft een unieke uitstraling door de rode tufjes die her en der op het vloerkleed geknoopt zijn. Zo breng je warmte in je interieur, zonder dat het rood te overheersend wordt.

Rood vloerkleed Gan

Diep Rood: Bonaparte Vintage tapijt

Ben je op zoek naar een vloerkleed in een diepe rode tint? Dan is het Bonaparte Vintage Tone on Tone tapijt een goede keuze. Kleden van het merk Bonaparte worden altijd voor je op maat gemaakt, je bepaalt dus zelf de afmetingen. Met de prachtige diepe rode kleur creëer je een warm statement in je woonkamer.

Bonaparte rood vloerkleed

Rode details: Brink & Campman Rocks

Wil je rood geen overheersende kleur in je interieur laten zijn, maar het wel in de details terug laten komen? Dan is de Brink & Campman Rocks een goede keuze. Dit hoogpolige kleed is geweven in een gevarieerde kleurstelling, waaronder rood, waardoor het in elk interieur wel toe te passen is.

Verwarm je huis met de kleur rood

Dan nog een ander interessant weetje over de kleur rood in je interieur; Rood laat je interieur er niet alleen warmer uit zien, maar onderzoek heeft ook aangetoond dat je geld en energie kunt besparen door de muren rood te verven. De kamertemperatuur lijkt in een ruimte met veel rood namelijk enkele graden warmer dan in een ruimte met koudere kleuren. Dat is mooi meegenomen!

 

Terug naar blog