Het perfecte vloerkleed voor bij een groene bank Vloerkledenwinkel

Het perfecte vloerkleed voor bij een groene bank

Je hebt hem staan, zo’n prachtige groene bank. Een mooie blikvanger in je interieur waar je heerlijk in kunt relaxen. En toch mis je de knusheid van een vloerkleed. Een vloerkleed maakt zo’n zithoek in de woonkamer namelijk pas echt af! Maar wat voor een vloerkleed past er nu bij een groene bank? We helpen je graag een handje op weg.

Een hoogpolig of laagpolig vloerkleed bij een groene bank

Wanneer je een vloerkleed kiest voor bij een groene bank, dan heb je de keuze uit een laagpolig of een hoogpolig vloerkleed. Beide opties zijn goed te combineren met een groene bank, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Een laagpolig vloerkleed is eenvoudiger te onderhouden. Dit kan een overweging zijn wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Een hoogpolig vloerkleed daarentegen brengt structuur. Dit kan een mooie tegenhanger zijn voor bij een groene bank met een gladde stof.

vloerkleed-bij-groene-bank

Easy Living Harrison Sage

Een kleed in een kleur dat combineert bij een groene bank

Bij een groene bank kunnen heel wat kleuren worden gecombineerd. Je kunt kiezen voor neutrale koele kleuren als zwart, wit of grijs. Dit is mooi wanneer je een industrieel interieur hebt. Ben je een natuurliefhebber? Dan is het leuk om je groene bank te combineren met andere natuurtinten. Maar ook een knalkleur als oranje, rood of geel kan prachtig staan. Zeker wanneer je al een kleurrijk interieur hebt. En vergeet een prachtig dessin niet. Zeker wanneer de kleur groen van je bank hierin terugkomt, kan dit een topcombinatie zijn.

vloerkleed-bij-groene-bank

Easy Living Funk Chevron Blue Green

Een stijlvol vloerkleed bij een groene bank

Niet alleen de poolhoogte of de kleur is van belang bij het kiezen van een vloerkleed. Ook de stijl van het vloerkleed is veelzeggend. Iedere woonstijl, vraagt namelijk om een ander type vloerkleed. Vloerkledenwinkel heeft daarom een ruime collectie aan diverse stijlen kleden; landelijk, modern, vintage, retro, bohemian, Scandinavisch, en nog veel meer. Zo kun je je groene bank en woonkamer nog verder stijlen met de woonstijl van jouw smaak.

vloerkleed-bij-groene-bank

MOMO Rugs Perledo 133

Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste kleed voor bij jouw groene bank

Je kunt bij ons altijd stalen van vloerkleden opvragen. Dit is gratis en geeft je de mogelijkheid de combinatie van het vloerkleed en je groene bank thuis te zien. Mocht je liever naar de winkel willen komen, dan kan dat natuurlijk ook! We raden je aan een staal of kussen van de groene bank mee te nemen en een paar goede foto’s. Zo kunnen onze adviseurs goed met je meekijken.

Heb je een aantal vloerkleden gezien die je mooi vindt, maar kun je niet kiezen? Geen probleem! Vloerkledenwinkel biedt een gratis en vrijblijvende Zichtservice aan. Hiermee komen de kleden bij je thuis laten zien. Dan kun je pas echt goed beoordelen welk vloerkleed het beste tot z’n recht komt in combinatie met je groene bank.

Terug naar blog