Een vloerkleed in de zomer, kan dat wel? Vloerkledenwinkel

Een vloerkleed in de zomer, kan dat wel?

Onderstaande stukje verhaal is in samenwerking met Joandi Loes Tholen geschreven op haar eigen blog Aboutloes.com, wij konden het niet weerhouden om een stukje weer te geven:

Een tijd geleden bekroop me het onbehagelijke gevoel dat onze vloerkleden echt wel veel te winters waren. Rond die tijd verschenen de eerste zonnestralen en had ik echt hoop dat het lekker warm ging worden. Zoals we allemaal weten is daar tot nog toe helaas niet zo veel van terecht gekomen. Stiekem hoop ik dat de zonnestralen vanzelf gaan komen nu ons huisje met de Teppe eindelijk summerproof is.

Waarom koos ik voor dit vloerkleed?

Dit vloerkleed, de teppe, komt van de vloerkledenwinkel.nl, toen ik in hun webshop op zoek ging naar een nieuwe aanwinst was ik op zoek naar iets luchtigs, fris, maar toch gezellig. Zelf ben ik helemaal verliefd op alles met een textuurtje. Wol springt er voor mij dus ten alle tijden uit. Al voelt wol vaak nog winters aan, vind ik het in dit kleurtje compleet het tegenovergestelde. Zeg nu zelf de Teppe ziet er toch heel erg vrolijk en zomers uit?

Teppe White Interieurfoto

Lees verder op de blog van About Loes
Joandi Loes Tholen schreef deze blog in samenwerking met Vloerkledenwinkel.nl

Terug naar blog