Villa Nova Vloerkledenwinkel

   De prachtige collectie van Villa Nova

   Regelmatig delen we op onze blog interieur inspiratie en woontrends. Deze week laten we ons inspireren door de prachtige, gloednieuwecollectie van Villa Nova. Dit jonge Britse bedrijf fabriceert in samenwerking met het Belgische Louis de Poortere prachtige vloerkleden. In deze blog lichten wij drie uiteenlopende designs voor je uit.

   Opvallende eyecatcher

   Opvallen doe je zeker, wanneer je dit Villa Nova Akina vloerkleed in indigo kleur een plekje geeft in jouw woonkamer. Ondanks het drukke patroon heeft het gebloemde vloerkleed een rustige uitstraling. Past de indigo kleur niet in je interieur? Voor een wat neutralere look is dit kleed ook verkrijgbaar in carbon kleur.

   Villa Nova Haldon collectie

   Subtiel en bijzonder

   Subtiel en toch bijzonder, dat is het Haldon vloerkleed van Villa Nova. Het geometrische vloerkleed met een patroon van in elkaar passende driehoeken is hand getuft en voorzien van luxe structuur. Dit kleed komt in elk interieur tot zijn recht.

   Villa Nova Vloerkledenwinkel

   Speels en neutraal

   Speels en toch neutraal, dat is het Freyr vloerkleed van Villa Nova. Het vloerkleed bestaat uit blokvormen in twee verschillende kleuren, die op speelse wijze van groot naar klein in elkaar overlopen.

   Recente artikelen